mantýklý tebrikler

Originally Posted by
WellsFargo
Patron iki ay önce yüklü bir hisse satacaðým demiþto ve sattým demiþti... O kadar kýsa sürede bu hisseleri muhtemelen danýþýklý dövüþ baþka birilerine teslim etti ve o hisseler bugün satýþa geliyor bence. Patron bunu bireyselmi yapmýþtýr yoksa tahtacý ile berabermi yapmýþtýr bilemiyorum ama bence bugün yekten seans baþlamadan TE de gelen %5 eksi açýlýþ bunun patronun satýþý nedeniyle olduðunu düþünüyorum. Patron rüçhanlarý özellikle satmak istiyor ki þirkete kendisi deðil halk para koysun . Benim þahsi tahminim bu þekilde çünkü mal satmak isteyen hiçbir yatýrýmcý açýldýðý saniyeden beri bir tahtaya vermez hadi onu geçtim tahtayý 5 milyon lot bekleyen ile taban yapmaz... taban ise iþlem görmüyordur , iþlem görmüyorsa nasýl satacaksýn... hisse taban oldu ama rüçhanýn fiyatý daha çok düþtü yani rüçhan hisseye göre ucuz oldu þimdi patron bence rüçhanlarýný millete satýyor alýn bunlarý bedelliye katýlýn bana para getrin diyor bence....
yoksa elbette þirket çýkar düþer zaten çýkmýþtý da ona bir þey demiyorum ama bu þekil taban olmasý tabanda 5 milyon lotla ben baþka açýklama bulamýyorum çünkü bu senaryoda patrondan baþka kazanan yok.
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri