Kagýt bölünmeden önce bellý etti kendýný dedý ký 2 kere tavandan bozudgu mýllyon lotlarla mal gerýyorum gelýn alýn dedý! Mal dagýdýtýldý dýkkatlý oun abým dikkkatli piyasanýn sartlarýný okuyun...
Kagýt bölünmeden önce bellý etti kendýný dedý ký 2 kere tavandan bozudgu mýllyon lotlarla mal gerýyorum gelýn alýn dedý! Mal dagýdýtýldý dýkkatlý oun abým dikkkatli piyasanýn sartlarýný okuyun...
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Benim maliyetim düþük. Zararým yok. Rüçhanlarý satsam maliyetimi sýfýrlýyorum neredeyse.
Ben yaptýklarý puþtluða kýzýyorum. Bir sürü insaný maðdur ettiler.
Ben sadece kendimi düþünecek olsam post bile yazmam buraya.,
Bu arada baksana bir sen bir ben kaldýk sanýrým. Sen de geri aldýn bugün sanýrým?![]()
Hakim ortak ÝþYde mi üstat?
Üçkaðýtçý takýmý A1 Meksa alayý piyasada katmrde emnis de meksa ve A1 emnisde saðlam Tokat yedi
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Borsada hep ayný oyun oynanýr. Sadece oyuncular deðiþir. Ýþin garip tarafý çoðu borsada ne oyunlar oynandýðýný bile, bile yine paralarýný tehlikeye atarlar. Bu arada olan zaten en çok KYlara olmakta. Bilgisizlik, yanlýþ bilgi yetersiz bilgi ve tecrübesizlik para kaybetmeye sebep olmakta. Doðru dürüst hisse almasýný bilmeyenler rüçhan iþine girmeye çalýþýyor.
Bedelli nedir, yatýrýmcýya ne getirebilir, ne götürebilir. Þirket neden bedelli yapýyor, bedelliden gelecek para nerede kullanýlacaki irket daha evvel bedelli yapmýþ mý, ne zaman, hangi aralýklar la yapmýþ, yaptýklarýnda planlanan hedefler tutulmuþ mu....? bu sorularý soranlarý pek göremiyorum. Bu þartlar altýnda yatýrýmcýlarýn ve bilhassa KY larýn para kaybetmeleri çok ''doðal''. KATMR %190 oranýnda yaptý, çok KY sefil oldu. Þimdi ITTFH sýrada, bedelli oraný %300! Þirketin durumu bu orantýdan bile belli oluyor. Haydi hayýrlýsý...
Yer Ýmleri