Böyle yatýrýmcýya böyle patron :D
adam ne yapsýn millet ýsrarla bedelli istiyor
Böyle yatýrýmcýya böyle patron :D
adam ne yapsýn millet ýsrarla bedelli istiyor
Fabrikada mal uret, hukumet yalakaligi yap devletten(milletin parasi) ihale al ve bilancoda zarar acikla!!! ustune bedelli yetmedi taban taban git...ve buna ses etmeyen (cikari vardir) devletin burokrati...patron sosyal medyada siyaset yapacagina kagidina sahip ciksin, g.otu sikistiginda ulkeden ilk kacanlar da bunlar olur. Memlekette kanunlar uugulansa boyleleri g.otu basi oynamaz..ytd
3.25 görüldü bugün...3-3.06 arasý iyi bezdirdi,ortalama 3.20 postaladýk gittik,alan hayrýný görsün,geride kuzucuklarým R kaldý,bakalým onlar hesaba ne zaman geçecek.Ýhlas gece 21 cývarý geçmiþti![]()
R'ler E hesabýna geçmiþ,tebrikler katmer![]()
Yýllarca hamallýk yaptým bu kaðýtta.. 4 yýl, dile kolay.. Artýk yok.. Taþ gibi sabrý olmayanlar çok aðlar , çok beddua eder bu forumda
Reklam amacýyla yazmýyorum. Katmercinin Web sitesi þirket tarihi bölümünde Ankarada birisinin 2016 da inþaatý bitmiþ diðerleri de projelendirilen 3 adet savunma sanayi ve arge ile ilgili fabrika kurma projesi varmýþ. Web sitesinde yer alýyor. Bunlar ile ilgili bilgisi olan var mý. Bilgisi olan yazar sa memnun oluruz.
Þirket, savunma sanayine geçiþle birlikte 2016 yýlýndan itibaren Ankara’da da üretim tesisi kurmaya baþlamýþtýr. Ankara Baþkent Organize Sanayi Bölgesi’nde ilk aþmada 5 bin 400 metrekarelik alan üzerinde tesisin inþasý tamamlanmýþ ve üretime hazýr hale getirilmiþtir. Bu tesisin ardýndan 21 bin 600 metrekarelik arazi üzerine iki yeni fabrika daha inþa edilecek, böylece Ankara’daki tesislerin toplam alaný 27 bin metrekareye ulaþacaktýr. Ankara’daki tesisler esas olarak savunma sanayine yönelik üretim ve Ar-Ge Merkezi olarak faaliyet gösterecektir.
Yer Ýmleri