Akþam spk bülteninde onay geliyor sabah bölünüyor.böylesini de ilk defa görüyorum.normalde bugün spk bülteninde ki onaya istinaden haber gönderip en erken bir gün sonra bölünmesi gerekiyordu.ama patron ben yaptým oldu dedi ,bist yönetimi de görmezden geldi, sende bugün satamadan girdaba yakalandýn.amac zaten milleti tuzaða düþürmekti onuda yaptýlar.son zamanda borsamýzda acayip þeyler dönüyor sanki gümrükten mal kaçýrýr gibi iþler yapýlýyor. Devir bizim devir ,devran dönerse hapý yutarýz þimdi ne götürürsek kardýr, mantýðý çalýþýyor gibi geldi bana
SM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu mentalitenin yönettiði þirkete yatýrým yaptýk maalesef. Mentalitenin sakat olduðunu bildiðimiz halde, devleti arkasýna alýp ky söðüþleyenlerin hissesini almýþ oldukYAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 bin lotum var, maliyet 3.75 civarý.
Rüçhanlarý satýp ana hisse almak mý mantýklý? Yoksa bedelliye katýlmak mý?
Ýkisini kýyaslarsak nasýl hareket etmek lazým acaba
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Dr.Heart bu soruyu size yakýþtýramadým doðrusu. Siz yýllarýn borsacýsýsýnýz. Defalarca bedelli gördünüz. Bu tecrübelerýnýzden faydalanýn lütfen. Yazdýklarýýnýza göre þirket yönetiminin yavuz hýrsýz olduðunu görmüþsünüz madem, katýlmazsýnýz, riskinizi de artýrazsýnýz, kafanýz da rahat eder. Bana göre bedellilerin çoðunda, baþlangýcýndan ilk 1 saat hariç, bitene kadar (15 gün) hisse de baský görüyoruz. Bitmeye yakýn 1-2 gün önce normale dönüyor. (Trýlc de bunun tersi oldu) Evet ihaleyi satýþ fýrsatý görüp malý gömmüþler. Ben de kapanýþ fiyatýný görünce biraz aldým. Baskýlama devam edersr devam ederim
SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün yayinlanmadan bedelli onayý alan
Þirket bravo SPK.iyi çalýþýyorsun!
Yazýklar olsun
Bugüne kadar bir örneði yok
Yer Ýmleri