Borsadan atmak lazým boyle hisseleri ama iste kimi iyi niyetli kimi patron kötü niyetli ..insanlar ikiye ayrýlýr iyiler /kötüler.
Borsadan atmak lazým boyle hisseleri ama iste kimi iyi niyetli kimi patron kötü niyetli ..insanlar ikiye ayrýlýr iyiler /kötüler.
Hic ky.yok hissede sanýrým bedelli acikkanmýþ kimse bir sey yazmamýþ...ilginc bir hisse olmalý.
Ky. yoksa patron kimi düdükleyecek o zaman spekle patron baþbaþa kaldý demektir ama spek in intikamý acý olur
SM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki bedelli onaylanýrsa yazarlar.Hareket olmayýnca hisse de kimse yok galiba dedim.3 bedelli yapmýs bu 4 ncu oluyormuþ.ilginc memleket vesselam.Skp.hazretleri ne diyecek bakalým.hissede olan varsa yazsýn bir seylerde bilgi sahibi olalým.Komþu komsunun külüne muhtactýr 🤗
demiþtim demeyi sevmem ama demiþtim.... bir önceki bedelliyi de söylemiþtim ondan sonra bu þirketin tekrar bedelli açýklayacaðýný da söylemiþtim... baþka yaþama þansý yok ki... bedelli açýklayacak para toplayacak onunla dönecek...
batý yakasýnda deðiþen bir þey yok...
bu Kenya iþi ne oldu bu arada? O zýrhlýlar teslim edildimi ne zaman edilecek vs vs .. yok mu bir bilen ?
Zýrhlý araçlarý Kenya ya gönderiyoruz diye Konya ya göndermiþ olmasýnlar yanlýþlýkla Recep ivedigin konya ya gittigi gibi🤣 92 milyon dolarlýk arac satmýþ kenya ya galiba...Para akýþý iyi diyorlar, son ceyrekte 200 milyon kar acýklayacak muhtemelen diyorlar...aslý var mý acaba?
"Benim en büyük vasfým Türk oluþumdur".
Mustafa Kemal ATATÜRK
Selam arkadaþlar
elimde olmayan hissede hiç yazý yazmam tarz olarak,bundan önceki bedellilerde olduðu gibi bu bedellidede bende en az sizin kadar kýzgýn ve öfkeliyim ,her bedellide þirketi arayýp sitemimi ettim bizim paralarlamý adam olacaksýnýz diye .
ancak buna raðmen hisseye girdim ,dün 2,57 den epey gene girdim ve bir çok arkadaþýmada almasýna vesile oldum,peki neden girdim ,çünkü þirketi gözle görülür mesafeden izleyebildiðim için,daha önce döviz borçlarý vardý biliyorsunuz döviz arttýkca bunlarýn yüküde arttý bu artýþ þirketin karlarýný yutmaya yetti ,eðer dövizle deðilde TL ile borçlanmýþ olasalardý þimdi son derece karlý bir bilançomuz olacaktý ,geçen yýlki bedelli paralarýnýn büyük bir kýsmý bu borç kapatmalarýna gitti ve þirket zarardan kurtarmayý baþarýp azda olsa kara geçmeye baþladý.
ancak bu defada gelen yoðun sipariþler için ve bu sipariþleri karþýlamak için hem hammadde hem iþci alýmýna gidilmek durumunda kalýndý ,buda zayýf olan bir bütçeyle karþýlanamazdý yani zorunlu sermaye artýþýna gitmeye mecbur kaldýlar,çünkü yedeklarinde fazla para yoktu.
þimdi gelelim bu yazýyý neden yazdýðýma : þirket ihracat aðýrlýklý sipariþlerin artýþýný alýnan iþci sayýsýnýn artýþýndaan görmemek mümkün deðil,ve söylediðim gibi harýl harýl çalýþýlýyor,bunu fabrika yakýnlarýnda olana arkadaþlar varsa þirkete giren hammadde ve çýkan mamul üretimden görebilip beni teyit ederler umarým ,
artýk hurda demirin bile kilosunun 8/10 lira olduðu bir maydanozun bile 5 lira olduðu günümüzde bir sanayi þirketinin fiyatýnýn 2/3 lira civarýnda olmasý tam trajikomik bir durumdur .ve bizler 0,65 kuruþ vererek nominalin üzerindeki bir hisseye sahip olmakla zaten baþtan kar etmiþ olacaðýz kanaatindeyim elinde hisse olanlar .tabi geçmiþte yüksekten maliyetlenen arkadaþlar için durum biraz farklý olabilir.
eðer SPK onaylar ve bölünme gerçekleþirse ki bu seçimlere kadar sürebilecek bir zaman gerektirebilir,gelecek ilk bilançoda hem borçlarýn azaldýðýný hem karlarýn daha iyi geleceðini düþündüðüm bir bilanço ile hem maydanozdan daha deðersiz olan bu hisseyi çok daha iyi yerlere taþýyacak olacaðýna inançla elimi taþýn altýna koydum ,doðru zamanda yani kaðýdýn herkesin ölümüþ bu deyip kaçtýðý bir günde girdim ,gerisi kýsmet.
önemli not: burasaki yazý kimseye yatýrým tavsiyesi asla içermez ve bu yazýdan asla etkilenmeyin lütfen sadece kendi görüþ ve düþüncemi paylaþtým ,hepinize sevgi ve saygýlarýmla.
Yer Ýmleri