Evet ben GTL aldim ve
su anda fon karsiligi yuzde 23 ve mevduat karsiligi 24.35 gibi gorunuyor
Originally Posted by admustafa
Bazý arkadaþlar PPF'leri nkolay bono tarzý bir ürün olduðunu zannettikleri için belli aralýklarla alýp satmanýn getiriyi arttýrabileceði düþünüyorlardý. Fonu günlük satýp tekrar almak erken stopaj ödemenize neden olur. Buda tekrar alabileceðiniz fon sayýsýný azaltýr. Fon sayýsý azalýrsa getiri miktarý bir miktar düþer. O yüzden fonu satýp ayný fonu almak getiriye ilave katký sunmaz hatta dediðim gibi getiriyi bir miktar düþürür. Fonu ihtiyacýnýz olduðu anda veya daha yüksek getiri elde edeceðiniz bir ürün bulduðunuzda satmak mantýklýdýr.
Ucuk getiri olanlar gunluk getiri durumlari sureklilik degil, tahvil faizleri dustugu icin tahvil degerli oluyo ona sahip olan fon getiri si de artiyo ama yarin ters birsey olursa eksi yazabilir o fonlar..
Originally Posted by zaftra
Saðol dostum araþtýracam.risk tahammül yok derken daha çok borsa kastetmiþtim.biraz þu fonlarý arastýrýyorum baþka neler var diye az ve orta risk iyi getýrýli.dediðiniz þeyýde arastýracam.birde bazý arkadaþlar uçuk getirili fonlar oranlar söylüyorlar .tüm bankalarda oluyormu o fonlardan .arastýrýyorum iþbankasý tefas neler var bakalým
Yer Ýmleri