YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatýrým Danýþmanlýðý" kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr. Bu görüþler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
ALTIN ÖÐÜT: Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Originally Posted by diproyal Sayýn webster toplam mal varlýðýnýn tamamý ile FIL'e girme çeþitlendirme yap biraz Ustad risk almayi sevmeyen bir yapim vardi ama yaptik bir cilginlik bakalim...😄😄😄
Originally Posted by NewsTR 60 olmuþ bugün, kim girdi Ben biraz aldým, gerçi 8 çeþit borçlanma fonu oldu hepsi hemen hemen ayný getiriyor herhalde ama çeþit olsun dedim.
Originally Posted by Webster Ustad oraya takilmayin lutfen 1 k zaten 50 tl civari yapar. Ben 100 tl girdim Hesabimdan 101 dustu. 1 tl ne ucreti 1000 tanesi 51.32 yapar 50 lirayý bloke koymuþ geri gönderir sonra.
Originally Posted by NewsTR Tahvil faizi yükseliyor bugün, yht full girdim az ppf alayým en iyisi. Tskler ustadim. Deneme yapiyorum bakalim...
Originally Posted by NewsTR Evet normal hesap yeterli mobilden alýþ yapabilirsiniz , yatýrým dünyam diyorsunuz orasý için de hesap açmak lazým oda iyi görünüyor. Aylýk da diðer fon daha iyi ama çalýþan hesap dan alýnýyor o. Ayrýca Webster duymasýn %37 getiriyi girerse çöker ) Anladým hocam saðolasýn bakayým ben gireyim buna
Originally Posted by paramanya 1000 tanesi 51.32 yapar 50 lirayý bloke koymuþ geri gönderir sonra. Bunlari neden daha once sozlemediniz. Zarar buyuk..paranin yarisi bosta kaldi😃😃😃
Originally Posted by Webster Bunlari neden daha once sozlemediniz. Zarar buyuk..paranin yarisi bosta kaldi😃😃😃 Kaç kere söyledik fon alýmlarýnda adet girin, fiyat giriþi yaparsanýz marj koyar diye...
Originally Posted by NewsTR Evet normal hesap yeterli mobilden alýþ yapabilirsiniz , yatýrým dünyam diyorsunuz orasý için de hesap açmak lazým oda iyi görünüyor. Aylýk da diðer fon daha iyi ama çalýþan hesap dan alýnýyor o. Ayrýca Webster duymasýn %37 getiriyi girerse çöker ) Ustad tefasta varmi bunlar yani garantiden alabilirmiyim
Forum Rules
Yer Ýmleri