QNB Finansbank bonosu
bugün talep toplama 32 gün
ilan edilen %22.80
mevduat faiz eþleniði %24.14
(min tutar 1,078,442.97 TL )
QNB Finansbank bonosu
bugün talep toplama 32 gün
ilan edilen %22.80
mevduat faiz eþleniði %24.14
(min tutar 1,078,442.97 TL )
Iyi bir istatistik..ancak faiz gelecek, enflasyon gecmis rakamlari gosteriyor.. karþýlaþtýrmada beklenen enflasyon onemli.. arjantinde kac olacak, Turkiye'de kac olacak..bir de risk primi var.
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
2 hafta secimden once garanti bank hissesi alan suan bir yillik banka karin aldi cikarsa eger.
Hala ppf konusuruz!
3 sene önce 2 sene önce 1 sene önce 6 ay önce 3 ay önce ekgyo alan yandým allah diyor hisse þu an 1.22 diplerde geziniyor, spek kaðýt da deðil üstelik kanal istanbul diye kakaladýlar millete 3 liralardan 2.60 lardan yýðýnla insan aldý. Risk alabilsem zaten 1.12 den girerdim aklýmdan geçti benim tek riskim dolar alma üzerine 3.42,4.81,5.72 son 3 yýlda elimdeki dolarlar 5-10 seferde alt sqt yapmýþlýðým vardýr, bunun dýþýnda 1 aydýr da mevduattan fonlara geçtim. Dolar ile gözlemim buralarda dibi sýyýrýyor bence rsi deðerlerinde filan günlük göstergeler dip noktada 5.50 altý kesinlikle gelmez sanki almayý düþünen kademeli alabilir faizler indikçe tl cazibesini yitirecek enflasyon annesi tamamen baz etkisinden düþtü yapýsal bir adým gören var mý.
Yer Ýmleri