Originally Posted by myfinans Evet geçtim. Ne sekilde gectiniz diye soracagim Soguk bir espiri daha yaparmisiniz diye korkuyorum 😃😃😃
Originally Posted by myfinans Evet geçtim. Hadi bakalým bol kazançlar
Originally Posted by admustafa Hadi bakalým bol kazançlar Teþekkür ederim, kazanç belli, arttý eksildi derdi yok. Gerçi kazanç mý kayýpmý daha sonra belli olacak ama bakalým artýk.
Originally Posted by Webster Ne sekilde gectiniz diye soracagim Soguk bir espiri daha yaparmisiniz diye korkuyorum Þöyle geçtim kýyýya kadar gelip paçalarý ... Neyse haklýsýnýz çok soðuk oldu. Ýþin þakasý bir yana 3 ay 24,10'dan baðladým aðýrlýklý olarak. Bir miktarda Nkolay aldým, 25,15'ten. Harçlýklarda fonda kaldý.
Originally Posted by myfinans Teþekkür ederim, kazanç belli, arttý eksildi derdi yok. Gerçi kazanç mý kayýpmý daha sonra belli olacak ama bakalým artýk. Bende nzor yaptým 25,15 den Kupon mu baðladýn yoksa normal mi?
Originally Posted by myfinans Þöyle geçtim kýyýya kadar gelip paçalarý ... Neyse haklýsýnýz çok soðuk oldu. Ýþin þakasý bir yana 3 ay 24,10'dan baðladým aðýrlýklý olarak. Bir miktarda Nkolay aldým, 25,15'ten. Harçlýklarda fonda kaldý. Hayirli olsun ustadim allah utandirmasin Burger hakkindaki edineceginiz tecrubeleri paylasirsaniz sevinirim
Originally Posted by myfinans Teþekkür ederim, kazanç belli, arttý eksildi derdi yok. Gerçi kazanç mý kayýpmý daha sonra belli olacak ama bakalým artýk. Vade sonunda belli olacak
Originally Posted by admustafa Vade sonunda belli olacak Ne geleceði belli daha þimdiden yazýyor uygulamasýnda,ama o günkü þartlara göre kazançmý olacak kayýpmý olacak bakalým
Forum Rules
Yer Ýmleri