Okt fonundan 1/4 oranýnda satýþ verildi. Ayrýca hkv ve tiv fonu satilarak GPG fonu alýþ talimatý verildi. Okt yi önümüzdeki hafta minimuma indirmeyi düþünüyorum. PPF kadar bile getirisi yok artýk !
Okt fonundan 1/4 oranýnda satýþ verildi. Ayrýca hkv ve tiv fonu satilarak GPG fonu alýþ talimatý verildi. Okt yi önümüzdeki hafta minimuma indirmeyi düþünüyorum. PPF kadar bile getirisi yok artýk !
Benim fon iþleri iyice birbirine girdi, biraz ondan biraz bundan derken, takip etmesi güçleþti, büyük miktarý OKT, OSL, IST, AHU, TZT bunlardan son 15 güne bakýnca en iyi %27 ile TZT olmuþ en kötü de %18.80 ile OSL. OKT 21.30 ile arada kalmýþ, daha iyi diye oradan oraya geçiyoruz birkaç gün sonra bakýyorsun daha az getirmiþ.
Deðiþken, karma, altýn, katýlým fonlarýndan da azar miktarda var ama bunlarda bir gün artý bir gün eksi, yerimizde sayýyoruz, yarýsý ile dolara, yarýsý ile kademeli olarak borsaya gireyim mi diyorum ama karar veremedim.
10 yýllýk gösterge tahvilin faizi 2 yýllýk ve 5 yýllýk tahvil faizinin üzerinde görünüyor. 2 yýllýk ve 5 yýllýkta iki gündür iþlem yok sanýrým 10 yýllýkda bugün iþlem gördü.
Doðru aslýnda sepet olsun dedik ama biraz ondan biraz bundan derken karmakarýþýk oldu, risksiz olanlarý en azýndan ikiye indireyim, son 15 gün getirisine göre TZT ve AHU iyi görünüyor. Orta vadeli borçlanmalarýn getirilere bakýnca hemen hemen ayný, onlarý da birleþtireyim. Borsa düþtükçe karma ve deðiþken fonlarda aðýrlýðý arttýrayým diyorum.
Bankaci vakit geldimi sorayimmi
Yer Ýmleri