kesin olmamakla birlikte bu tür fonlar, kendilerini sadece bir hisseye odaklayamazlar, üstatlar daha iyi bileceklerdir ama olasý spekülasyonlarý falan önlemek için bu iþlerin kurallarý vardýr diye düþünüyorum. ayrýca mantýken de bir fonun kaderi, tek bir hisseye baðlanamaz. oldu ki bu günden itibaren yoðun satýþlar baþladý, ne olacak o zaman? böyle bir hatayý profosyonellerin yapacaðýný düþünmüyorum. zaten belli dönemlerde bu fonun da eksi yazacaðýný Veysel bey de söylüyor. ama en az 6 ay ve üzeri vadelerde düþünürseniz Allah'ýn izniyle sizlere mahcup olmayacaðýmýzý düþünüyoruz diyor.
aslýnda cuma günü ben bu konudan bahsedipp gpg'nin böyle bir sayfasýnýn olduðundan ve kendilerinin de açmalarýnýn tanýtým için güzel olacaðýndan bahsettim. böyle bir þeyi ilk defa duyduðunu ve pazarlama bölümüyle ve hukuk departmanlarýyla özellikle hukuksal açýdan bir sorun olup olmayacaðýnýn araþtýrýlmasý gerektiðini ve sorun olmayacaksa güzel bir öneri olduðunu söyledi.
arkadaþlar, veysel beyin söylediði, fonun düþtüðü günler de olacaktýr, borsa düþtüðü halde artý yazdýðý günler de olacaktýr. lütfen her ne olursa olsun dikkatli olalým. yazdýklarým yüzünden kimsenin bir kuruþ dahi para kaybetmesini istemem. bu fon, sonuçta risk seviyesi deðerlendirmesinde yüzde 50'den fazla puan almýþ, yani riskli yatýrýmlarýn aðýrlýðýný artýrmayý göze alanlar için geçerlidir. ytd.
Webster dan devrim gibi bir hizmet
Vakif vk6 ve vk11 alan dostlar getiriyi merak ediyorsa
Aksam 18 de bu linke tiklayarak bakabilirler...fiyatlar o saatte guncellenir...
https://subesizbankacilik.vakifbank....tirimFonu.aspx
Yer Ýmleri