Eyvallah Hocam, size de hayýrlý olsun o zaman. Hedef fiyata kadar hissenize sahip çýkýn, elinizdeki hisse SPK tescilli 2,89 TL civarý alým 6 iþ günü içerisinde alým garantili bir hissedir. Fiiili çaðrý sürecine baþlama günü ve prosedürü için için artýk þirketten KAP bekliyoruz, inþallah o da bugün gelir.
Evet olabilir ama açýlýþta alýþ fýrsatý vermesi ve takasta 2.sýrada yer alan iþ yatýrýmýn 345.000 lot la en çok satan kurum olmasý kafa kariþtýrýyor.
Ben borsa hayatýmýn yüzdesel olarak en iyi kazancimi denge den kazandým. Raci ÞAÞMAZ ýn þirketi ilk aldýðý zamanlarda ki açýklamalarý ve hedefleri çok heyacan vericiydi ama iþler hesapladýðý gibi gitmemiþ olacak ki birden bire bu pay devrini yapti ve kenara cekildi. Bu durumda kafa karýþtýran bir baþka husus.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu geriye yönelik analiz edebiliriz ilerleyen zamanda, ama bugün sanki devre kesitrmek için özellikle gereken 1,44e deðdirmek için bilerek sattýlar gibi geldi. Tek fiyata sokmak istiyor olabilirler mi? Bunu neden isterler onu da bilmiyorum.
Bugünle beraber altý iþ günü kaldý, ben devletin/SPKnýn bana verdiði alým garantisi hakkýma bakarým artýk bu saatten sonra.
Haklýsýnýz, ancak þirketin yine bizi maðdur etmeye, oyalamaya vs yönelik dava açýcaz, kabul etmiyoruz tarzý bir açýklamasý olursa, bunlara artýk en üst sýnýrdan Ýdari Para Cezasý kesilmesi (ki sanýrým 70 milyon TL tutuyordur) ve 12 haziranda oy kullanamamalarý için SPK nezdinde her türlü eylemi yapacaðýz.
Arkadaþlar, tesadüf 2 gün önce almýþtým...Kedi olalý bir fare tuttum galiba...daha önce de almýþtým,zararýna çýkmýþtým...bu geri alým,çaðrý olayý mý ne var...benim birþey yapmama gerek var mý,zannedersem yok...kendi hedef fiyatýna kadar beklemem yeterli herhalde.Cevaplayan arkadaþlara þimdiden teþekkür ederim...Hayýrlý cumalar,kadir gecemiz mübarek olsun.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri