Bu hissede çaðrý mý yapýlacak ne
VKY-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede çaðrý mý yapýlacak ne
Hisse el deðiþtirdi. Trawesti arkadaþlara geçti
Süreçle ilgili bilgilendirme yapýlmamasýný spk ya þikayet ettim, cevabý bildiririm..
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Þirkette bir sorun yok bence. Hakikaten geliþmekte olan bir iþletme, fakat görüyorum ki gip iþletmelerinin geliþmemesi için her türlü önlemler alýnýyor.
Son düzenleme : wisdom; 05-11-2019 saat: 17:03.
Bugün spk ya yaptýðým þikayet metni aþaðýdadýr eðer benim gibi maðdur olduðunu düþünen arkadaþlar varsa ayný metnin farklý kiþiler tarafýndan gönderilmesinin faydalý olacaðýný düþünüyorum. Baþvuru edevlet ten yapýlmaktadýr, saygýlarýmla.
Denge Yatýrým Holding A.Þ pay geri alým süreci hakkýnda
Þirket tarafýndan 31,05,2019 tarihinde kap' a yapýlan açýklama ile þirket geri alým teklifinin spk tarafýndan onaylandýðý ve
a) 1 TL nominal deðerli pay baþýna 2,72 TL fiyat üzerinden pay alým teklifinin
b) Teklifin baþlamasý gereken tarihin 2 aylýk süresinin dolmuþ olmasý sebebi ile 12,04,2019 tarihi itibari ile hesaplanacak faiz tutarýnýn pay alým teklifine eklenmesine karar verildiði duyurulmuþtur.
Bu tarihten sonra þirkete yaptýðým yatýrýmlarýmý bu habere istinaden yönlendirdiðim için bir çok yatýrýmcý gibi maðdur edildim.
en son 05,09,2019 tarihinde þirket tarafýndan kap' a yapýlan açýklama ile Sn Mustafa Uður Bayraktar tarafýndan sürecin durdurulmasýna istinaden açýlan davalarýn reddedildiði bildirilmiþtir,
Hal böyle iken bugün itibari ile bu açýklama üzerinden 65 gün geçmesine raðmen þirket tarafýndan hiçbir açýklama yapýlmamýþ ve açýkça spk kurallarý ihlal edilmiþtir.
Yardým ve ilginizi rica ederim, saygýlarýmla.
Ülkede yatýrým ortamýnýn saðlanmasý için hukukun ve hýzlý karar alabilmesinin önemi kir kez daha ortaya çýkýyor...
ne yazýk ki bu tip davalar yýllarca sürebiliyor. Eðer bir cemaat veya tarikatla baðlantýnýz varsa sonuç düþündürücü olabiliyor ülkemizde....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Maðdur olduðunuzu düþünüyorsanýz en azýndan baþvuru yapmakla bir kaybýnýz olmayacaktýr, forumdaki arkadaþlarda yardýmcý olursa ki daha evvel pay alým sürecinde belki tesadüf olabilir ama spk tarafýndan bana gönderilen cevaptan yaklasýk 10 gün sonra þirkete mallarýmýzý sattýk. Bütün arkadaþlardan ricam sadece 5 dk larýný ayýrýp spk þikayet e bu metni yollamalarýdýr, saygýlar.
Sn.Mustafa Uður Bayraktar'ýn bugün Þirketimize gönderdiði yazý aþaðýda sunulmaktadýr......Sermaye Piyasasý Kurulunun 30.05.2019 tarih ve 32/765 sayýlý Zorunlu Pay Alým teklifine iliþkin kararýnýn iptali*..istemiyle Ankara 10.idare*Mahkemesinde açtýðým davada, Ak Faktoring A.Þ.tarafýndan açýlan Ýstanbul 20.Asliye..Hukuk Mahkemesinde görülen Tasarrufun Ýptali*davasýnda verilecek kararýn, zorunlu pay alým teklifine iliþkin uyuþ-..mazlýðý doðrudan etkileyecek nitelikte olduðu sonucuna varýlmýþ,Tasarrufun*Ýptali davasýnda iþin esasý hakkýnda*..karar verilinceye kadar zorunlu pay alým teklifinin iptal talebi ile ilgili açýlmýþ dava dosyasýnýn bekletilmesine..ve sonrasýnda görüþülmesine karar verilmiþtir......Saygýlarýmla,..Mustafa Uður BAYRAKTAR
Yer Ýmleri