https://kap.org.tr/Bildirim/798775 dün gönderilen haber tamamen algý oluþturmak için bu karar geri alým þartýný durdurmaz, yürütmeyi durdurma kararý reddedildi yani teorik olarak geri alým süreci uygulanmalý. Lütfen spk ya þikayet edin.
METÝN OLARAK KULLANABÝLÝRSÝNÝZ
Denge Yatýrým Holding A.Þ pay geri alým süreci hakkýnda
Þirket tarafýndan 31,05,2019 tarihinde kap' a yapýlan açýklama ile þirket geri alým teklifinin spk tarafýndan onaylandýðý ve
a) 1 TL nominal deðerli pay baþýna 2,72 TL fiyat üzerinden pay alým teklifinin
b) Teklifin baþlamasý gereken tarihin 2 aylýk süresinin dolmuþ olmasý sebebi ile 12,04,2019 tarihi itibari ile hesaplanacak faiz tutarýnýn pay alým teklifine eklenmesine karar verildiði duyurulmuþtur.
Bu tarihten sonra þirkete yaptýðým yatýrýmlarýmý bu habere istinaden yönlendirdiðim için bir çok yatýrýmcý gibi maðdur edildim.
en son 05,09,2019 tarihinde þirket tarafýndan kap' a yapýlan açýklama ile Sn Mustafa Uður Bayraktar tarafýndan sürecin durdurulmasýna istinaden açýlan davalarýn reddedildiði bildirilmiþtir,
Hal böyle iken bugün itibari ile bu açýklama üzerinden 65 gün geçmesine raðmen þirket tarafýndan hiçbir açýklama yapýlmamýþ ve açýkça spk kurallarý ihlal edilmiþtir.
Yardým ve ilginizi rica ederim, saygýlarýmla.
Ýlgi:11.11.2019 Tarihli Baþvurunuz
Ýlgi dilekçeniz Kurulumuz kaydýna alýnmýþtýr. Konuya iliþkin Sermaye Piyasasý Kanunu hükümleri çerçevesinde yapýlabilecek deðerlendirme ve incelemelerin kamuoyunu ilgilendiren sonuçlarý Kurulumuz bültenleri ile duyurulacaktýr. Diðer taraftan, 30.05.2019 ve 2019/29 sayýlý Kurulumuz Bülteni aracýlýðýyla kamuya duyurulan Kurulumuzun 30.05.2019 tarih ve 32/765 sayýlý kararý kapsamýnda oluþan alacak hakkýnýzý, genel hukuk hükümleri çerçevesinde, hukuki yollara baþvurarak pay alým teklifi yükümlüsünden talep etmeniz mümkün bulunmaktadýr.
SPK BEN BÝR BAKAYIM SPK BÜLTENÝ ARACILIÐI ÝLE SENÝ YARAMAZ YAPMA USLU ÇOCUK DERÝM YANÝ BENDEN BÝRÞEY OLMAZ AMA ÝSTERSEN MAHKEMEYE VERÝP PARANI ALABÝLÝRSÝN ARTIK NE KADAR SÜRERSE DÝYOR BENÝM ANLADIÐIM BU BAÞKA BÝR ANLAM ÇIKARTAN VARSA YAZARSA SEVÝNÝRÝM.
Adamlar üçkaðýtçý sizin para batmýþ olabilir ben iþimi yapmadým bunlarý takip etmedim istersen mahkemeye ver alacaklý sýrasýna yazýl yada bir bardak soðuk su iç diyor bence.. ben o suyu çoktan içtim.. arada girip sinirimi atýyorum.. umarým hayýrlý olur siz paranýzý alabilirsiniz. Ama SPK nýnda Þaþýrmýþ þaþmazýda kurtlar vadisi ekibini de Allah bildiði gibi yapsýn...
Sent from my iPhone using Tapatalk
SPK DAN GELEN CEVAP ÜZERÝNE SPK YA YAPTIÐIM YENÝ BAÞVURU AÞAÐIDADIR METÝN SINIRLAMASI NEDENÝYLE HER ÞEYÝ TAM OLARAK ANLATAMADIÐIMIZDAN DOLAYI ZAYIF GÖRÜLEBÝLÝR AMA MAÐDUR OLDUÐUNU DÜÞÜNEN ARKADAÞLARIN YARDIMI OLURSA DAHA ETKÝLÝ OLACAKTIR.
AYNI ÞEKÝLDE CÝMER E DE SPK ÝÇÝN ÞÝKAYETTE BULUNDUM LÜTFEN HAKKINIZI ARAYIN SAYGILARIMLA.
11,11,2019 tarihli dilekçem ile Denge Holding paylarýndaki geri alým teklifi ile ilgili usulsüzlük için tarafýnýza yaptýðým baþvuruya cevaben,''Kurulumuzun 30.05.2019 tarih ve 32/765 sayýlý kararý kapsamýnda oluþan alacak hakkýnýzý, genel hukuk hükümleri çerçevesinde, hukuki yollara baþvurarak pay alým teklifi yükümlüsünden talep etmeniz mümkün bulunmaktadýr.'' denilmiþtir.
Hal böyle iken, yatýrým yaparken SPK ve kurallarýna güvenen küçük bir yatýrýmcý olarak 23/1/2014 tarihli ve 28891 sayýlý Resmî Gazete’de yayýmlanan PAY ALIM TEKLÝFÝ TEBLÝÐÝ 3. bölüm 13. madde gereði sorumluluklarýnýzý size hatýrlatýrým.
Dolayýsý ile SPK tarafýndan konulan kurallarýn uygulanmamasý neticesinde küçük yatýrýmcýnýn yaþadýðý maðduriyetlerde payýnýz olduðunu düþünmekteyim.
SPK nýn kendi koyduðu kurallara sahip çýkacaðý ve asli görevi olan yatýrýmcý yý koruma misyonuna baðlý kalacaðýna inancým tamdýr.
Aksi takdirde bu kanunsuzlukta sizinde payýnýz olacaktýr, ilgi ve yardýmlarýnýzý rica ederim. Saygýlarýmla
CÝMER E YAPTIÐIM BAÞVURU AÞAÐIDADIR CEVAP GELÝRSE PAYLAÞIRIM, LÜTFEN SÝZLERDE HAKKINIZI ARAYIN SAYGILARIMLA
KONU : SPK NIN GÖREVÝNÝ YAPMAMASI HAKKINDA
11,11,2019 tarihinde DENGE YATIRIM HOLDÝNG þirketi ile ilgili SPK ya baþvurarak
''Denge Yatýrým Holding A.Þ pay geri alým süreci hakkýnda Þirket tarafýndan 31,05,2019 tarihinde kap' a yapýlan açýklama ile þirket geri alým teklifinin spk tarafýndan onaylandýðýna'' ve aradan geçen yaklaþýk 6 aylýk süreye istinaden süreç konusunda bir ilerleme olmamasý ve yaþanan maðduriyet ile ilgili SPK yý göreve davet etmeme raðmen 15,11,2019 tarihinde tarafýma cevaben,
''Ýlgi dilekçeniz Kurulumuz kaydýna alýnmýþtýr. Konuya iliþkin Sermaye Piyasasý Kanunu hükümleri çerçevesinde yapýlabilecek deðerlendirme ve incelemelerin kamuoyunu ilgilendiren sonuçlarý Kurulumuz bültenleri ile duyurulacaktýr. Diðer taraftan, 30.05.2019 ve 2019/29 sayýlý Kurulumuz Bülteni aracýlýðýyla kamuya duyurulan Kurulumuzun 30.05.2019 tarih ve 32/765 sayýlý kararý kapsamýnda oluþan alacak hakkýnýzý, genel hukuk hükümleri çerçevesinde, hukuki yollara baþvurarak pay alým teklifi yükümlüsünden talep etmeniz mümkün bulunmaktadýr.''denilmiþtir.
23/1/2014 tarihli ve 28891 sayýlý Resmî Gazete de yayýmlanan PAY ALIM TEKLÝFÝ TEBLÝÐÝ 3. bölüm 13. madde gereði süreci takip etmek ve uygulanmasýný saðlamak SPK nýn görev ve sorumluluðunda olmasýna raðmen konu ile ilgili olarak SPK tarafýndan hiçbir iþlem yapýlmamýþ ve görevi kötüye kullanmak sureti ile yatýrýmcý maðdur edilmiþtir.
Baþvuracak baþka bir merci olmadýðý için konu ile ilgili yardýmlarýnýzý rica ediyorum, saygýlarýmla.
Yer Ýmleri