Veysi bey tamam da Erdal kýlýç kimdir taniyam var mi?
Veysi bey tamam da Erdal kýlýç kimdir taniyam var mi?
Sn. Selçukoðlu Selamlar,
Serve ile ilgili paylaþýmlarýnýzý okudum, güzel tespitleriniz var, Denge ile ilgili yorumlarýnýzý merak ediyorum. ( Serve yi 5,43 maliyet ile alýp 7,85 ten sattým tekrar aþaðýdan alýrým düþüncesiyle ancak fýrsat vermedi, 17 ye kadar neredeyse soluksuz gitti.) Bakalým Denge ne yapacak,
Selamlar servede ne olduysa aynýsýný dengede bekliyorum.Biraz aldým bende.Sonuçta eski baþbakan yardýmcýsý eski belediye baþkaný yeni ziraat bankasý yk üyesi güvenip almýþ bende güvenirim bu durumda.Böyle bir durum borsada daha önce olmadý , bekleyip göreceðiz ,saygýlarýmla
Sn.Selçukoðlu yorumunuz için teþekkürler
Merhaba dostlar. Bu sabah itibariyle ben de DENGElendim. Nasipse burada da uzun soluklu bir maratonu birlikte geçiririz.
Saygýlar...
LLD-L31 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarýmý lütfen yatýrým tavsiyesi olarak almayýnýz.Pala'dan yediðim kazýklarýn haddi hesabý yok.
Körle yatan þaþý kalkarmýþ.
Veysi Kaynak'ýn saðlamlýðý ve Erdal Kýlýç'ýn dinamizmi... Umarým bu birliktelik ile þirket yeniden yapýlanýr ve biz de þirketle beraber kazanýrýz.
Saygýlar...
Yazdýklarýmý lütfen yatýrým tavsiyesi olarak almayýnýz.Pala'dan yediðim kazýklarýn haddi hesabý yok.
Þirketin 3 iþtiraki var. Alanlar itibariyle finans, inþaat-taahhüt ve film-prodüksiyon. Yeni bir alan olarak (Erdal Kýlýç'ýn Etis firmasý) lojistik te eklenebilir mi? Bu ve bunun gibi birçok suruya cevap arayacaðýz bundan sonra.
Saygýlar...
Deðerli hocam selamlar hoþgeldin iyiki geldin,þimdi daha huzurlu bekleyebilirim
Hazýr etis demiþken belki incelemek isteyen olabilir https://www.etislojistik.com/index.html
Tüm ortaklarýma bereketli bir dönem diliyorum
Yer Ýmleri