Dengeye gram inanmýyorum geçmiþte bu kaðýtta çok zarar ettim fakat bi umut belki ismi ünvaný inþ deðiþir diye bir miktar alým yaparak aranýza katýldým bu arada etis lojýstýk dengeyemi katýlýyor yanlýsmý anladým
Dengeye gram inanmýyorum geçmiþte bu kaðýtta çok zarar ettim fakat bi umut belki ismi ünvaný inþ deðiþir diye bir miktar alým yaparak aranýza katýldým bu arada etis lojýstýk dengeyemi katýlýyor yanlýsmý anladým
Etis in sahibi Erdal Kýlýç Denge nin imtiyazlý paylarýnýn % 70 ini aldýðý için(% 30 da Veysi Kaynak aldý) Serve nin gýdaya giriþi gibi Denge nin de lojistiðe girebilme ihtimalini irdeliyoruz.
Geçmiþine bakarak haksýz olduðunuzu söyleyemem. Ancak Serve de, Artý da, Mmcas ta olduðu gibi burada da sahip deðiþti. Üstelik Serve den tanýdýðýmýz Veysi Kaynak ismi benim güvenmem için yeterli. Tek çekince M. U. B. da kalan B grubu hisseler.
Saygýlar...
LLD-L31 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarýmý lütfen yatýrým tavsiyesi olarak almayýnýz.Pala'dan yediðim kazýklarýn haddi hesabý yok.
Körle yatan þaþý kalkarmýþ.
Hani derlerya dakka 1 gol 1 diye bugün aranýza katýldým 4,30 maliyetle kaðýt kapanýs seansýna 4,28 girip 4,16 düþerek en düþüðünden kapanýþ yapýyor sayýn sercay bahsettiðiniz b grubu paylar iþlem görüyormu sýkýntýlýmý acaba kaç lot birde rica etsem grafik olarak ne durumda
Sayýn lokasyon hisseleriniz/ortaklýðýmýz hayýrlý olsun. Ben de tavana yazarak aldým. Doðrusu 4.30 dan geldiði için mutluyum. Fiyat daha da düþerse ve elimde ayýrabileceðim kaynak olursa ekleme yapmayý da isterim. Serve'de olduðu gibi burada da minimum bir yýl bekleyecek þekilde düþünerek aldým.
Hisseyi alýrken grafiðine çok takýlmadým. Veysi Kaynak alýyorsa alýrým mantýðý iþledi sadece. Batýk olan bir þirketi daha ayaða kaldýracaksa(Serve de yapmaya baþladýðý gibi) ben de orda olmalýyým dedim.
M.U. BAYRAKTAR ýn sahip olduðu B grubu paylar MKK ya kayýtlý deðil. Ancak kayýt ettirip satýþa konu edebilir. Tabi bunu hangi þartlarda yapar ya da bu hisseleri yeni patronlar alýr mý? Önü çok açýk.
Saygýlar...
Yazdýklarýmý lütfen yatýrým tavsiyesi olarak almayýnýz.Pala'dan yediðim kazýklarýn haddi hesabý yok.
Buyrun bu da dün akþam gelen haber: KAP açýklamasý.
25.09.2020 tarihinde yapýlan Þirketimiz Yönetim Kurulu toplantýsýnda alýnan karar uyarýnca, Þirketimizin 07.11.2018 tarihinde yapýlan genel kurul toplantýsýnda onaylanan, Ýþtirakimiz Toma Finance Ltd.' e ait Pana Proje ve Gayrimenkul Yatýrýmlarý Geliþtirme Anonim Þirketi'nin hisselerinin 21.12.2018 tarihli sözleþmeyle Cevdet Taþçeken'e satýlmasý kapsamýnda, Cevdet Taþçeken'den Tahsil edilmesi gereken 52.251.100,- TL. alacaðýn tahsili konusunda bugüne kadar gerçekleþtirilen idari giriþimlerin sonuçsuz kaldýðýndan gelinen noktada kanuni takip baþlatýlmasýna karar verilmiþtir.
Pay sahiplerine duyurulur.
52 milyon liranýn iki yýllýk yasal faizi ile beraber 65 mn tl gibi bir ederi olur sanýrým. Hisse baþýna 1.30 alacak.
Daha ilk günden yapýlan icraat bu.
Yeni patronlarý caný gönülden alkýþlýyorum.
Ortaklarýma hayýrlý olsun.
Saygýlar...
Bu borç neden tahsil edilememiþ acaba? Tahsil edilememe durumu var mý ki? Bilgisi olan paylaþýrsa sevinirim
MI 8 Lite cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Her ne kadar grafiðe takýlmadan almýþ olsam da sayýn lokasyon'un isteðiyle biraz bakalým:
Aylýk grafikte 3,96 üstünde yapýlan aylýk kapanýþýn olumlu olacaðý görülüyor. Ayrýca daha önce gerçekleþtirilen operasyonlarda iþlem hacimlerini görüyorsunuz. Bu hacimlerin yanýnda son bir aydaki iþlem hacminin düþüklüðü de dikkate deðer.
Saygýlar...
Yer Ýmleri