Erdal KILIÇ
Profesyonel iþ hayatýna Belbim A.Þ’de sistem mühendisi olarak görev alarak ÝSKÝ’nin IT altyapýsýnýn kuruluþunda görev aldý. 1996 -2006 yýllarý
arasýnda ITC sektöründe 6 farklý þirketin kurucu ortaðý ve yöneticisi oldu. 2006 – 2012 arasýnda Mobil ve Sabit
Hat operatörlerinin altyapý bakým, iþletme ve yapým iþlerini yapan Marin Telekom ve Metrobil teknoloji
þirketlerinin genel müdürlüðünü yaptý. Kýlýç, biliþim, teknoloji, iletiþim ve genel organizasyon alanlarýndaki
uluslal ve uluslararasý piyasa tecrübesinin neticesinde 2012 yýlýnda Gübretaþ ve Suud kökenli Nesma Holding
ortaklýðý ile kurulmuþ Negmar Deniz Yatýrým’ýn iþtiraki olarak faaliyet gösteren Etis Lojistikte genel müdür olarak
göreve baþladý. 2015 yýlýnda görevinden ayrýlan Kýlýç, lojistik organizatör olmak hedefi ile Site Lojistik
kuruluþunu yaptý. 2016 içinde ise 1989’den beri TIR ve Kamyon filosu ile ADR’li taþýma yapan Cihangiroðlu
Nakliyat Ltd.’yi lojistik operatör olarak yapýlandýrmak üzere satýn aldý. Kýlýç, Metes Telekom Ltd. Genel
Müdürlüðü ve otomotiv sektörüne yönelik aerosol üretim yapan Hema Kimya A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkanlýðýný
da yürütmektedir. Giriþimci Ýþadamlarý Vakfý icra kurulu üyeliðini yapan Kýlýç ayný zamanda; Esagev, Askon,
Ýstandul Deniz Ticaret Odasý, EMO gibi sivil toplum kuruluþlarýnda aktif üyeliði bulunmaktadýr.
............................................
Acaba þirketin bir sonraki hamlesi ne olabilir ki?
Saygýlar...
Yazdýklarýmý lütfen yatýrým tavsiyesi olarak almayýnýz.Pala'dan yediðim kazýklarýn haddi hesabý yok.
Körle yatan þaþý kalkarmýþ.
Bulunsun:
...................................
Biliþim sektöründe faaliyet gösteren Ýstanbul ticaret sicil müdürlüðü 366056/0 ticaret sicil nosu ile kayýtlý Metrobil Teknoloji Limited þirketinin iþtirak edinilmesine yönelik yapýlan görüþmeler sonucunda, %75 payýnýn satýn alýnmasý konusunda anlaþýlmýþtýr. Deðerleme çalýþmalarý devam etmektedir.
Kamuoyu ve Pay sahiplerine duyurulur.
Yazdýklarýmý lütfen yatýrým tavsiyesi olarak almayýnýz.Pala'dan yediðim kazýklarýn haddi hesabý yok.
Körle yatan þaþý kalkarmýþ.
Yeni yönetim erdal kýlýç, veysi kaynak, Bülent guven, mustafa saka ve Mehmet tanyas dan oluþtu. Artýk bundan sonra faaliyetler hizla devam edecektir
Bu arada dikkatli gözlerden kaçmamýþtýr umarým. Veysi Kaynak' in oðlu 750 K almýþ. Hayýrlý uðurlu olsun diyelim
Bugünkü spk bülteninde muafiyet kabul edilmedi. Sayýn Erdal Kýlýç bu durumu öngermedi mi yoksa öngeremedi mi bilmiyorum ama geri alým fiyatý oluþacak. Belki de bilerek yapýldi zaman kazanmak adina. Hayýrlýsý diyelim
Bir de bana ilginç gelen bir kap duyurusu metrobil teknolojinin metin haziroglu ve metin horasan dan alýnmasý bilgisi bu insanlar kim diye baktýðýmýzda denge hissesinin 2 milyonluk ve 1 milyonluk payýna sahip insanlar olduðunu genel kuruldan öðrenebiliyoruz.
Duzeltme :metrobilin eski sahibi Mehmet horasan denge de yakalsik 1 milyonluk hisseya sahip, mustafa demirhan 2 milyonluk hisseye sahip metrobille alakasi yok
Yer Ýmleri