Klasik hareketini yapýyor çok düþürerek,2.35 gösterdi en son,R ise 0.90,bakalým ne kadar indirip çýkartacaklar !!!
Klasik hareketini yapýyor çok düþürerek,2.35 gösterdi en son,R ise 0.90,bakalým ne kadar indirip çýkartacaklar !!!
Türkiyede bedelli 2010 sonrasý hep fiyasko,öncesinde bir þirket bedelli yaptýðýnda hissede yön yukarý olurdu,öyleya sermaye güçleniyor kasaya para giriyor,resmen anlaþýlmaz denklem...bedelliler,bürüt takaslar,bedelsiz,temettü veren þirket hisselerinde düþüþler,devre kesici vs,vs uzar gider,bu vaziyette borsada ýsrar edenleri kutlamak lazým...SPK yatýrýmcý için her zorluðu gösteriyor,zamanýnda eski SPK baþkaný þöyle demiþti,hisse alýrken banamý sordunuz bile demiþti,banane sizin hissenizden yahu![]()
Bu tahtayla uðraþan ahlaksýz hisse alamadýkça kudurmuþ köpek gibi ne yapacaðýný bilemiyor.bu fiyatlardan ancak babayý alýr.
..Neymiþ 2000 dolarý ABD'de okurken 900.000 yapmýþ,sonrada hepsini ütülemiþ,öðrencisin üstelik,acaba kimi kandýrýyor...neyse böyle tipleri biz ülkede çok gördük...bu hissede hiç ümit kaybolmaz,çünkü spekleri sürpriz yapmayý sever,seni uyuturlar,üstelik bezdirirler sattýrmak için,zaten çoðu kez baþýma geldi,trade sayýsýný bunda unuttum,iyi kaldýrdým,yanlýz bedelli yüzündendi hep bunlar,þimdi yeni bir sayfa açýlýyor,bakalým nasýl hareket edecekler,2.46 bende giriþ yaptým,55 postaladým,çünkü ufak rakamlarlan trade yapmalýsýnki aþaðýya düþüþte maliyet düþürme imkanýn doðsun,2.20 ben son düþüþ noktasý diyorum,belki dahada aþaðý olabilir,yanlýz düþecek dediðin an bunu namýzsýzlar birden zýplatýyorlar,üstelik tavan bile çektiriyorlar,nereye düþerse oraya kadar varým,R dikkat çekici,0.90 altýna indirmiyorlar,bendede bayaðý var maliyet 0.93,satýþým ilk etap 2.70,sonrasýna bakarýz...ytd.
Ben bu hisseyi Bölünme sonrasý 2.46 aldým..Rüçhanim yok..Hisse hareketli olduðu için,Brüt takas yemezse Eskiler de sat -al yaparak maliyet düþürme yoluna gideim...Aksi durumda bölünmelerin bitiþini beklerim...
Diðer taraftan, yarýn denizgyo,ihyay bedellisi- bölünmesi var..bende de o hisselerden var.. Mecburen katýlacaðým.. Haftaya da Kent gýda bedellisi var.Bakalim orada ne filimler dönecek.. Ýþimiz zor..bende kent yok.Almak için de param ve cesaretim yok..izliyelim , görelim..
Yer Ýmleri