2.34,tavan 2.44,bakalým tavan yapacakmý.
2.34,tavan 2.44,bakalým tavan yapacakmý.
2.34 yaptýktan sonra tekrar geri geldi,eðer gitmezse yine 2.20 olacaða benziyor,son zamanlarda bayaðý uyuzlandý,bedelli öncesi böyle deðildi,neyse 3/1 cývarýný geri gelir diye 2.32 postaladýk gittik...son 3 bedelliye katýldým,megap beni çok yormuþtu ondan paçayý yýrttýk bir miktar kaldýrdýk,þimdi atlas ve bu kaldý,bu ikiside bugün hareketli.
Bu hisse,bizi sýrtýndan atmayýnca koþmaya baþlamýyacak galiba.?.
Atlasý fiili dolaþým oraný % 100 Olmuþ..Megap da yatýrým teþviði haberi ile uçtu gitti...Her ikisi de,bence tehlikeli.
TSGYO Uyumaya devam ediyor.Bir süre daha 2.20 de bizi süründürecek sanki.
BEDELLÝ ÝLE GELEN yaklaþýk 200 milyon ve totalde 240 milyon borç bakalým halka açýklýk %10 herþeye gebe endekste bozulma ve jeopolýtýk sýkýntýlar olmaz ise grafiðin hakkýný verir
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR
2.30 üstünde kaldýðý sürece yön yukarý...Afyoumda bugün %6 yaptý,4 sýnýrýnda pinekliyordu epey zaman,bugün uykudan uyandý 4.28 yaptý.
TSGYO da bedelli,Rüçhan olayý dün bitti.Dolayýsý ile bela da..Hisse fiyatý da bugün 2.28 - 2.36 Arasýna sýkýþtý kaldý..Tavan çektirmek için Milletin tamamen dökülmesini bekliyorlar sanýrým..Benim Portföyün çoðu bunda olduðu için mecburen bekliyorum..Diðerlerinden kazandýðým birþey yok,Arada döner ayran parasý çýkýyor,hepsi o..:-))
Ne demiþler;Para,Parayý çeker.:-))
Tsgyo dan 1000.TL Kalýrsa,Sana da iskender Kebap ýsmarlarým,Sözüm olsun..:-)
Yer Ýmleri