bu nasýl bir hýrsýzlýk yasal-lama hýrsýzlýðýmý þimdi utanmadan eline adalet yazýlý pankart acan hýrsýzlar bu yaptýðýnýz ********liði nasýl acýklayacasýnýz ..lanetim soyanlarada bu hýrsýzlýða göz yuman spk yada ülkeyi soyduranlarada abuk sabuk yasalarla milleti dolandýranlarada haram zehir zýkkým olsun her kuruþum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Göz göre göre küçük yatýrýmcýyý soymak bu olsa gerek.elimde tek bi lot bile yok ama birleþme mevzuatý ve birleþme oranýný görünce þok oldum. Tsgyo 1 tl lerden halka arz edilirken isgyo nun fiyatýyla hemen hemen ayný seviyelerdeydi. Þimdi biri 63 kuruþ diðeri 1.48 birleþme oraný 0.315 yani tsgyonun ederi 0.46 civarlarýnda falan. Bu süreç devam ederken isgyo nun fiyatýnýn 3 leri geçmesi lazým ki tsgyo yatýrýmcýsý zarar etmeden kurtulsun aksine bi de isgyo 1.20-1.30 lara düþerse zaten elinizdeki tsgyo larý tuvalet kaðýdý yapmanýzdan baþka seçenek kalmýyor.Þahsi görüþüm SPK nýn bu soyguna onay vermemesi lazým,olurda verirse de 0.65 e yakýn olan orandan ayrýlma hakkýný kullanýp kol kesmek daha mantýklý görünüyor gibi.Asla YTD sadece görüþlerimi paylaþtým.Umarým elinde hissesi olan tüm yatýrýmcýnýn gönlüne göre bi sonuç olur.
Sent from my iPhone using hisse.net
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Birleþme tsgyo için zorunluluktan kaynaklandýðýný düþünenlerdenim. Mevcut durum tsgyo için sürdürülebilir deðil bana göre.
Her ne kadar isgyo hissedarlarý da bu birleþmeye karþý olsa da ben birleþmenin her iki þirket içinde olumlu olduðu düþüncesindeyim.
Önemli olan sürecin daha fazla uzamadan bir an önce sonlanmasý. Aksi takdirde her iki þirket de bu durumdan olumsuz etkilenebilir.
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Emdeks 200 bin olduðunda herhalde buda 0.70 olur.. þer.. Yöneticilere duyrulur
Gözaltý pazarýndaki hisseler bile bu þer.... þirketden daha iyi.... Birde patron teb ve iþ bankasý yazýklar olsun .uyuzzzzzzza
Yer Ýmleri