Yav bi inat ettik satmadim milyon milyon aldýlar 0.75 den döndürdü ler gene soluklandilar
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yav bi inat ettik satmadim milyon milyon aldýlar 0.75 den döndürdü ler gene soluklandilar
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Referandum için geri sayým baþladý. Dikkat edin. Zýrhlý araçlar sýnýrda hazýr. Türkiye kararlý. Ortalýk karýþabilir. Borsa bu yüzden düþüyor. Ytd
VSP355g cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsadaki bu sert düþüþ kesinlikle mal toplama hisse sattýrýp silkeleme yapma duzeltme yapma gibi sebeplerden kaynaklý bir düþüþ deðildir.Gerçek bir düþüþtur arkadaslar.Tamamen siyasal gelismelerdir.Trump kuzey koreyi haritadan silicem derse irak kapisinda asker yigiliysa barzani refarandumu illaki yapicam derse sizce bu borsa ilerimi gider arkadaslar.Þu an dünya borsalarýnda çlkalanma var.Tamamen siyasal gelismelere baðlý þu an endeks.þu an teknik analizin endekste calismayacagini dusunuyorum.Cok fazla telasta yapilmamali ama herseyede hazirlikli olunmalidir.En ufak bir ýlýnmada borsa toplar.kagitlar hýzla týrmanacaktir roketlerler. Bu tip manzaralar borsamizda her zaman olur.Moralimizi bozmayalým.Allah hepimizin yardimcisi olsun.Güzel olacaðýný temenni ediyorum
tsgyo bu engamede yol almasý lazým bu fýrsat kaçmamalý hade bakalým demet akalýnn![]()
0.77
Devre kesici
uyuyan dev uyandý. haydi tavana çek artýk geç þu kuruþ hesaplarý 1 in üstü sana daha çok yakýþacak.
Han satýþý oldumu
Yer Ýmleri