-
5.70 ' i öpüp öpüp geri geliyor ya ağzının üstüne kürekle vuracam bu doların. Geç git .
Arkadaşlar yazsin şuraya : 5.80 ne vurdu çekti, 5.90 nı ezdi geçti, 6 ya buse kondurdu, 6.5 e göz kırptı.
-

Originally Posted by
dimitris
5.70 ' i öpüp öpüp geri geliyor ya ağzının üstüne kürekle vuracam bu doların. Geç git .
Arkadaşlar yazsin şuraya : 5.80 ne vurdu çekti, 5.90 nı ezdi geçti, 6 ya buse kondurdu, 6.5 e göz kırptı.
Sinir bozucu ya sogan 10 12 tl dolar hala 5
Tanzim den sebze degil dolar satiyorlar
Inanilmaz dolarin bu hali
-

Originally Posted by
loner
ya hangi abd oras ben abd de kucuk kasabada 2001 de 15 dolara kestiriyrdum saçı.
Merhaba,
Ben de merak ettim. Ahmetg arkadaşımızın işkembesi biraz büyük galiba.
Selamlar.
-
*tcmb: Cari işlemler hesabı şubat'ta 718,0 milyon dolar açık verdi(beklenti -900mln)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tcmb: Cari işlemler hesabı 12 aylık dönemde 17,04 milyar dolar açık verdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
dimitris
2 Haziran diye bir tarih var mı yok mu işte bütün mesele bu.
Bu sorunun cevabı gelene kadar ne vurup çeker ne de ezip geçer. Ancak sündürür bırakır.
-

Originally Posted by
rxpu
2 Haziran diye bir tarih var mı yok mu işte bütün mesele bu.
Bu sorunun cevabı gelene kadar ne vurup çeker ne de ezip geçer. Ancak sündürür bırakır.
2 haziran olursa bence 6lı seviyeler de tarihe karışır.
-
BIST 100 HAFTALIK

Dövizin ipi gevşemez ise gitmez bu endeks.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri