Son dakika! Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, AK Parti Ýstanbul Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý'nýn Binali Yýldýrým olacaðýný açýkladý.
Son dakika! Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, AK Parti Ýstanbul Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý'nýn Binali Yýldýrým olacaðýný açýkladý.
kilincdar secime giriyor muymus.?![]()
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Kimsenin bakmadýðý tarafa bakmak sýkýntýmdýr hayattaki..
Þimdi..
Belediye baþkanýn yetkileri nelerdir..Meclis çoðunlu bile CHP de deðilken..
Kaldýki üstte her türlü yetkiyi istediði adamdan alýp istediðine verebilecek bir baþkan varken..
Bu tantana neden koparýldý..
Dolar 6.20 ekonomi zaten yerle yeksan iken..
Hakkaten öðrenmek maksadý ile soruyorum..
Belediye meclis çoðunluðu olmayan bir baþkanýn elinde , her türlü yetkiyi bulunduran bir devlet baþkaný rahatsýz edecek ne var ki bunca tantana..
YSK içine yerleþtirilmiþ BUG lar diðer o 7 tane olanlar...Ýsimlerini tek tek saydý az önce Kýlýçdaroðlu...
Belki de o ÝLLEGAL dedikleri sandýk baþkanlarý ve üyeleri de her ihtimale karþý olarak oraya yerleþtirilen BUG lardý...Þimdi öðreniyoruz ve anlýyoruz...
Dün mayo almaya gittiydim.......son anda mayo markasýnýn milli ve yerli olduðunu görüp vazgeçtim....fiyatý da çok uçuktu zaten....eski mayomun lastiði bozulmuþtu... pazardan don lastiði alýp diker kullanýrým bu sene de
Alýþveriþler pazardan, sokaktan bundan sonra.....yiyecek içecek de en ucuzundan ölmeyecek kadar....
Adým Hýdýr elimden gelen budur !!!!!
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri