-
Bugun dolarin hic tadi yok
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Moruk
iyi de bunun kararinda reisin etkisi yuzde kac sence?
simdi orda bi Devlet var uzakta ama cokta uzakta deil hani
diyo surekli demecsel
ah filistin vah filistin artik sana devletini hedaye edecem
meali
kasiniyom, bi yerlere girecem
bu durumda, ilk olasi salca olacagi yer sence neresi:
a: svaziland
b: Karadag
c: Deutschland
e: finland
d SIKKINI maksus yazmadim
Bütün şıklar senin tabirinle salça zaten. Suriyede salça oldu Irakta salça oldu Fetöşte salça oldu, Rus uçağında salça oldu, hayırsever rızadan salça oldu, halkbanktan salça oldu, bakanlardan salça oldu, brunsondan salça oldu, golan tepelerinde salça oldu, filistin bile diyemiyor ki orada da salça oldu. Ama s400 de olmaz diyen bannak kaldırsın [emoji449][emoji449][emoji449]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
gecceanduana
Bütün şıklar senin tabirinle salça zaten. Suriyede salça oldu Irakta salça oldu Fetöşte salça oldu, Rus uçağında salça oldu, hayırsever rızadan salça oldu, halkbanktan salça oldu, bakanlardan salça oldu, brunsondan salça oldu, golan tepelerinde salça oldu, filistin bile diyemiyor ki orada da salça oldu. Ama s400 de olmaz diyen bannak kaldırsın [emoji449][emoji449][emoji449]
MI MAX cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ama bu Biber salcasi
ev yapimi
bildiklerinden degil yani
üstünde sinek gezmez
-

Originally Posted by
gecceanduana
MI MAX cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
s400 alırsa abd ile almazsa rusya ile karşı karşıya kalacak tek taraflı değil
-
İdlib'deki durum da iyicene karışık...
S-400 den cayma, Suriye'de durumumuzu daha da vahim bir hale getirebilir.
Dış ilişkilerdeki halimiz ekonomik durumumuzdan çok da farklı değil.
Ve ülkeyi Suriye bataklığına sürükleyen eski dış işleri bakanı şimdi iyi polisi oynayarak vatan kurtaran Şaban rolüyle ortaya çıkıyor.
Sırada Babacan Ve gül bekliyor.
Ne ballı işmiş bu siyaset...
Vazgeçmiyorlar.
-

Originally Posted by
Moruk
ama bu Biber salcasi
ev yapimi
bildiklerinden degil yani
üstünde sinek gezmez
Kapya biberi köklemesinler [emoji441]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
METEPOSTA
CPA beykardeşim,
Perinçek KürtAçılımcısı olduğu yıllarda ben Atatürkçü olduğum için karşısındaydım, sen neredeydin bilmiyorum. Şimdi Kürtçülere düşman olmasını onaylıyorum kendisine dön git yine Açılımcı ol da demiyorum kötü mü ediyorum sence? Merak ediyorsan VP'ye hiç oy vermedim S.Önkibar ve U.Civeleği sürekli izlerim.. Demek ki ayılıp bayılmana gerek yokmuş. Asıl konumuza gelelim, görüşünü belirtmemişsin? Manda mı olalım diyorsunuz?
İlk sorun için, kötü ediyorsun öyleyse.. Yarın bugün aynısını ya da beterini yapabilecek olana onay veriyorsun.
-

Originally Posted by
gecceanduana
aslinda farkli gelcek belki dusunce ama
koskoca rusyanin ordan gelcek parayami ihtiyacimi var da
sana satiyo onu, para sikintisi cekmiyo adamlar. yazlari burdalar zaten alanyada.tatilde,
yada burdaki siyasilare malzeme olsun diyede vermiyo sa
maksadi ne sence?
gercekten merak ettim
cok emin oldugun icin. kendinden
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri