-

Originally Posted by
british
Herşeyi bütün açıklığıyla yazmış...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
ConSenSus SenSor
Tadını çıkar böyle çöktükçe gül işte..
Maalesef tadini cikarmam mumkun degil cunku tonlarca arsa ev ve kira getiren mulk var Turkiyede. Su anda ne dogru durust kira geliyor nede satabiliyorum hicbirini
Cunku ben beton kafaymisim daha yeni anliyorum. Zararim cok buyuk. Dolar daha da artarsa zararim daha da buyuyecek
Ahmaklik iste zamaninda satsaydim ah ah
-

Originally Posted by
eksina
Ankarayı bırakmak zorunda kalan Gökçek oğlunun başına neler gelmiş bir araştırın.
arastirdim bulamadim link verebilirmisiniz?
-

Originally Posted by
Ahmetg
Maalesef tadini cikarmam mumkun degil cunku tonlarca arsa ev ve kira getiren mulk var Turkiyede. Su anda ne dogru durust kira geliyor nede satabiliyorum hicbirini
Cunku ben beton kafaymisim daha yeni anliyorum. Zararim cok buyuk. Dolar daha da artarsa zararim daha da buyuyecek
Nakit kraldır.
-

Originally Posted by
alenichev
Oyle bir para zaten imf de yok. Sinirsiz kaynaklari yok. Kotalari var. Bugunr kadar en yuksek parayi arjantin icin verdiler, o da sanirsam 56 milyar tl idi.
SM-C5010 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TL nin bir işe yaramadığını düşünenlere iyi bir örnekmiş...
-

Originally Posted by
Ahmetg
Devreler nası, yanık mı ?..
-

Originally Posted by
Ahmetg
arastirdim bulamadim link verebilirmisiniz?
Yenidoğan vesaire, fizikıl ara$tırma esas nefis olur, n0t maç on the net..
-

Originally Posted by
Ahmetg
Bende aynı durumdayım...ustelık kıra alamadığım gb bırakıp kaçan kıracıların aidat su elektrık borçlarınızda ödüyorum...kiracılarda aynı sitede baska eve çıkmış ama Bi seyde yapamıyorum...avukat icra çıkarsak alacağımız icra masrafını çıkarmaz dedı...ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri