Benim anladýðým tüm bu açýklananlar devlet gelirini artýrmaya yönelik. Hani vatandaþa yardým yok mu veya üreticiye ? Yoksa ben mi yanlýþ anlýyorum.
Benim anladýðým tüm bu açýklananlar devlet gelirini artýrmaya yönelik. Hani vatandaþa yardým yok mu veya üreticiye ? Yoksa ben mi yanlýþ anlýyorum.
Albayrak: Yargý Reformu Strateji Belgesi yakýnda bakanýmýz tarafýndan açýklanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Albayrak: Lojistik master planý bakanlýðýmýz ve varlýk fonumuz tarafýndan hazýrlanacak
albayrak: Yerli-yabancý tüm paydaþlara kazan-kazan iþbirliklerinin gerçekleþtirilmesi kurumsal ve uluslararasý iþbirlikleri ile hayata geçirilecek
albayrak: Kýsa, orta ve uzun vadede ihracat potansiyelinin belirlenerek ihracatýn artýrýlmasý için uygun strateji ile ilgili adýmlar atýlacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ALBAYRAK: SANAYÝDE YERLÝLEÞTÝRME PROGRAMI MAYIS'TA AÇIKLANACAK
Albayrak: Ticaret Bakanlýðý ihracatý artýrma planlarýný Aðustos ayýnda açýklayacak
Albayrak: Turizm Master Planý en geç Eylül ayýnda açýklanacak
Damat mi daha kotu dolar mi
Faiz indircez dese de cikamayacak sanki bu dolar
Boyle bir zayiflik gormedim
Albayrak: Tarýmda milli birlik projesi Mayýs ayýnda açýklanacak
kayda deðer hiçbiþey söylemedi gene
Yer Ýmleri