-

Originally Posted by
tospa
Dolar Haftalık. Esas hareket haftalık kırmızı aşılıp alttan tekrar yeşil al yandığında gelecek. Zaman ben bilemem. Kırmızı değer bu haftalık 6.70. Her hafta yaklaşık 2 kuruş düşüyor bu değer.

Merhaba,
Bu indikatör nedir?
Haftalık çalışan ilk defa görüyorum.
Selamlar.
-
-

Originally Posted by
ayhan53
5,8516 dedi.
Merhaba,
TV'de 5.85 kritik diye duydum.
Sanırım Ahmet Mergen Hoca söyledi.
Selamlar.
-

Originally Posted by
jmk99
Merhaba,
Bu indikatör nedir?
Haftalık çalışan ilk defa görüyorum.
Selamlar.
Parabolic Sar hocam.
PARABOLIC SAR
1976 yılında J. Welles Wilder tarafından geliştirilen bir indikatör olan Parabolic SAR, daha çok pozisyon değişim yerlerini belirlemede kullanılır. Alım satım noktası belirlerken kullanılan bir göstergedir.
Parabolic SAR trend yapan piyasalarda kullanılmak üzere geliştirilmiş bir indikatördür.
SAR, Stop and Reversal kelimelerinin baş harfinden oluşur. Çift yönlü piyasalarda kullanımı çok elverişli bir indikatördür. “Dur ve geri dön†sinyali verir. Parabolic SAR kullanımının genel amacı trend yönünde veya piyasalarda düzeltme hareketleri yaşandığı dönemlerde işlem gören pozisyonlardan en uygun zamanda çıkış noktasının belirlenmesidir.
-
Abdurrahman YILDIRIM çok güzel yazmış ve şu anda da çok güzel konuşuyor HABERTÜRK te...
-

Originally Posted by
tospa
Parabolic Sar hocam.
PARABOLIC SAR
1976 yılında J. Welles Wilder tarafından geliştirilen bir indikatör olan Parabolic SAR, daha çok pozisyon değişim yerlerini belirlemede kullanılır. Alım satım noktası belirlerken kullanılan bir göstergedir.
Parabolic SAR trend yapan piyasalarda kullanılmak üzere geliştirilmiş bir indikatördür.
SAR, Stop and Reversal kelimelerinin baş harfinden oluşur. Çift yönlü piyasalarda kullanımı çok elverişli bir indikatördür. “Dur ve geri dön†sinyali verir. Parabolic SAR kullanımının genel amacı trend yönünde veya piyasalarda düzeltme hareketleri yaşandığı dönemlerde işlem gören pozisyonlardan en uygun zamanda çıkış noktasının belirlenmesidir.
Bu indikatörlere pek güven olmuyor.
Teşekkürler.
-

Originally Posted by
jmk99
Bu indikatörlere pek güven olmuyor.
Teşekkürler.
Elbette. Bize ayda 100 liraya verilen kısıtlı indikatörler ile ne kadar oluyorsa artık. Adam boşuna milyon dolarlık sistemler çalıştırmıyor. Biz onlarla baş edebilir miyiz.
-

Originally Posted by
tospa
Elbette. Bize ayda 100 liraya verilen kısıtlı indikatörler ile ne kadar oluyorsa artık. Adam boşuna milyon dolarlık sistemler çalıştırmıyor. Biz onlarla baş edebilir miyiz.
Ben bir iki tane denedim.
Verim alamadım.
Havayı koklayıp siyaset vesaire alıp koyuyorum kenara.
Daha çok altın.
Biraz dolar.
Bir de kurtulunca bayram edeceğim asalak bir hisse var.
Selamlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri