-

Originally Posted by
ayhan53
hoşgeldin enredesin ya
Buralardayım ayhan başkan. Gün içi işyerinde yoğunluk olunca twittera saldırdım.
Rammstein yeni albümünü çıkartmış. Forumda pek seveni var mıdır bilmem.
-

Originally Posted by
savasC
banka manka hikaye bu aralar; bi miktar altin bozdurup 243 ; bjk tercihinde bulundum ben..
senaryom konya gs iteler, bjk yarin yuzde 10 acar; cuma gunune kadar biraz daha gider riske girmez kacar giderim..
ilk 1.70 den aldim bugun 2.08 den..
dolar 5.90 / 5.98 bandinda tamamlar bu haftayi , 5.90 altina geri cekilme bekliyorum; 5.90 altina salarsa hulk alirim bjk yerine; goodyear plaese biriktirmeye devam..
kos kos kos yani..

altin 240 alti her turlu aliciyim..ytd
dolarda kisa bi miktar geri cekilme bekliyorum , siyasi bi kac rezillik olmaz ise..
İddia oynamak daha mantıklı geldi 
BIST'de çatırdama sesleri geliyor gibi yanlış mı?
-

Originally Posted by
rxpu
Dolar artışından arındırılmış veri mantıken olmaz zira veri zaten dolar mevduatının toplam mevduata oranını irdeliyor.
Yani limonsuz limonata olmaz.

Originally Posted by
ayhan53
aslında dolara çevrilmiş olması doğrusu zaten dolardan ayırırsan elma ile armudu karşılaştırmış olursun ya hepsini tl ye ya hepsi,ni doalra çevirmen lazım
Teşekkürler.
Selamlar.
-

Originally Posted by
ayhan53
aslında dolara çevrilmiş olması doğrusu zaten dolardan ayırırsan elma ile armudu karşılaştırmış olursun ya hepsini tl ye ya hepsi,ni doalra çevirmen lazım
Hepsini TL'ye çevirmek için de dolar kurunu kullanmak gerekli. Kurtuluş yok.
-
Alman şarkı ve şarkıcılar ilgimi çekmez bu kilipte manyakçaymış
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
mdemir
mayıs'ı sakin geçireceğimizi düşünüyorum. bence hareketlenme haziran'da olacak...
Geç olsun güç olmasın.
-
Döviz mevduatı %55'in üzerine atarsa tcmb'nin para politikası kurgulaması çok zorlaşmaya başlayabilir.
%60 ve üzerinde ise fiili olarak imkansızlaşabilir.
O nedenle kritik yerlerdeyiz.
-

Originally Posted by
ayhan53
Alman şarkı ve şarkıcılar ilgimi çekmez bu kilipte manyakçaymış
26 Nisan'da yayınlanmış , 1 saat içinde sadece youtube'ta 10 miyon kişi izlemiş. Dünya çok tekin bir yer değil galiba forumdaşlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri