-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz
Yahu nerelerdesiniz Sn @Rxpu? Hoşgeldiniz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Yahu nerelerdesiniz Sn @Rxpu? Hoşgeldiniz

Yahu buradayım, 9-10 gün biraz internet detoxu yaptım. Sadece twitter. Başka gıda yok.
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Aman hersey yolunda olsunda gerisi sorun değil , bir anda habersiz gidince bir şey oldu sandık ama iyiymişsiniz

2-3 ay evvel de bir ara kapsüle girip 7-8 gün inzivaya çekilmiştim. Bu da bir nevi öyle oldu.
-

Originally Posted by
rxpu
Yahu buradayım, 9-10 gün biraz internet detoxu yaptım. Sadece twitter. Başka gıda yok.

internet detoxu
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
internet detoxu

Aslında yapılabilse 2-3 ayda bir en az 1 ay forum, twiitter, eksisozlük orucu da tutmak faydalı olabilir. Kafayı kaptırıp gidiyoruz. Arada defragmantasyon lazım.
-

Originally Posted by
rxpu
Aslında yapılabilse 2-3 ayda bir en az 1 ay forum, twiitter, eksisozlük orucu da tutmak faydalı olabilir. Kafayı kaptırıp gidiyoruz. Arada defragmantasyon lazım.
Ben arada 1 er haftalık ayvalığa gittim mi 1 aya kadar tv ve bilgisayardan uzak duruyorum bide telefon olmasa
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Ben arada 1 er haftalık ayvalığa gittim mi 1 aya kadar tv ve bilgisayardan uzak duruyorum bide telefon olmasa
Telefon oldu mu o iş olmaz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler. Gerçek detoxta telefon da sadece sesli aramaya açık olmalı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri