-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Yönetimden çekilince daha mı akıllanıyorlar ne?
Mesele, artık, hacının gölgesinden uzakta, kendilerine tanıdıkları, gördüklerini zaman zaman söyleme özgürlüğü...
-

Originally Posted by
alenichev
Bu ay emeklilere 1000 er TL odeyecekler. Muhtemel buradan karsilanir.
12 milyar para oda çoğu piyasaya girmez kredi kartlarına gider krediye kredili hesaba gider hatta kredili hesaptan harcanmış bile olabilir yani bankalar sömürür
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Yönetimden çekilince daha mı akıllanıyorlar ne?
Mesele, artık, hacının gölgesinden uzakta, kendilerine tanıdıkları, gördüklerini zaman zaman söyleme özgürlüğü...
fake hesap olmasın.
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
Purplee
https://twitter.com/RobinBrooksIIF/s...70914636922881
interest differential on Argentina's Peso is 65%, yet markets are still deeply skeptical. The same differential for Turkey is only 28%. I'm structurally positive on the Lira, but what's needed to stabilize it is a strong interest rate defense. We're not there yet.
Twitter'dan bu adamla konuştum. Söyledikleri kesin bir kredi daralması ile geçerli.Bunu kendisi de teyid etti. Dedim ki peki seçim tekrarında içeriye likiditeyi basıp krediye yüklenirse bu söylediklerin ne olur dedim.
Öyle bir manyaklık hiç kimse yapmaz gibi bir laf etmişti. Yani adamın söyledikleri %2-3 nominal kredi daralması koşulları için geçerli. Sanırım bu twiti attığında yeni likidite enjeksiyonundan haberdar değildi.
-

Originally Posted by
Bursa
Tamam hocam sonuçta tahmin yapıyoruz sen bir ayda piyasaya girer 40 milyar Tl diyorsun. Ben 2,5 ayı bulur diğer bayramın ikramiyesi zamanında da tamamen bitmiş olur enjektesi diyorum. Tahmin sonuçta, sabaha kadar konuşsak yine somut bir tarih olmayacak ortada, zamanla göreceğiz...
Şunu diyorum, 1 ay ile 2.5 ayın hiç bir farkı yok. Likidite açığının kapanması çok ciddi problem.
-

Originally Posted by
ayhan53
fake hesap olmasın.
Valla onu ancak güneysu anlar...
-

Originally Posted by
alenichev
Bu ay emeklilere 1000 er TL odeyecekler. Muhtemel buradan karsilanir.

Originally Posted by
ayhan53
12 milyar para oda çoğu piyasaya girmez kredi kartlarına gider krediye kredili hesaba gider hatta kredili hesaptan harcanmış bile olabilir yani bankalar sömürür
Bize temettü yoh mi ?
Hala belli değil...Ses seda yok
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri