-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
vicente
Haziran vade
Halk yatirim 240000 long
Vakif yatirim 160000 long
Iste bir konu daha cozuldu
Satilamaz diyenler sinifta kaldi

Adamlar herşeye bi kılıf uydurmuşlar valla ne diyim
-

Originally Posted by
vicente
Haziran vade
Halk yatirim 240000 long
Vakif yatirim 160000 long
Iste bir konu daha cozuldu
Satilamaz diyenler sinifta kaldi

1 lot 1000 dolar.
160 ve 240 milyon dolar.
Rakamlar çok tıfıl değil mi?
Yani hiç bir şey gibi.
Selamlar.
-

Originally Posted by
oguz90tr
Yani yanlış anlamadıysam xrpu arkadaşımız satılacak - karşılık gösterilecek tek bir $ kalsaydı onu da satıp - karşılık gösterirlerdi diyor.
SM-N920C cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet. Ama ek olarak bddk ile de anlaşmaları ve onay almaları da lazım zira bddk açık pozisyona izin vermiyor.
Bir işlemin sonucuna bakıp, kaynağını görmek mümkün değildir. Bu döviz satılıyorsa kaynağını *başka bir yerde* aramalı.
-
https://mobile.twitter.com/CanEmrahY...590976/photo/1
Satilamaz diyenleri total pasta daki halk vakif ziraat longlarina bakmaya davet ediyorum 
Vicente nin gözden kacmaz
Mevzuati bilmiyordum acikcasi ama piyasa hareketlerinden aninda cozdum
-
Geçmiş aylara bakın, nezamanki TR nin yüklü bir ödemesi var, yani ülkeden dolar çıkıyor, ozaman türk lirasının değeri düşüyor.Dolar artıyor.
Gene aynı durum söz konusu. 8 civarı bir ödemesi var ve 6.20de tutsa doları, ödeme günü 6.35 6.40ları görecek. piyasaya dolar vererek , doları bollaştırıyorlar mantıken gevşiyor.
ödeme bittikten sonra zaten seçime 1 ay kalıyor gene yavaş yavaş hareket artar.
endişe etmeyin sabırla bekleyin.al sat yapanı öperler.bi s400 ertelenme fikri doları gevşetmez.Sadece günü kurtarma.
al yat dönemi var artık.
-
ÜSTADLARIM saatlik ORTALAMALARIM dolar'ın dinlenme safhasında olduğunu henüz yükselişin sonlandığına dair bir belirti görünmedi gibi ne dersiniz ?
twitter'de Grafik var...
-

Originally Posted by
stonhand
Dün akşam bbht ye baksaydınız açık açık kamulardan dth satılabilir dendi ve sadece hedge etmeleri lazım onuda viopdan hallediyorlardı denildi.
Merkez viopdan 3 milyar dolar short açıyor karşılığı kamu bankaları sonra kamular dth ları salıyor piyasaya ohhhh.
Adamlar merkez böyle bir yapı yapmış olabilir ve bu kanunada uygundur dedi yahu.
Teşekkür ederim... Gerçekten çok saçma bir yere gidiyoruz...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri