...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Dilin kemiði yok ya salla ! Kim tutar sizi... Ben kaðýdý kotuluyorsam, sen iyi yönünü anlat. Üç günlük seisliginle beni mi sorguluyorsun. Aþaðý düþerken bir iki defa ortalama düþüreyim dedim, senin AÐAN her defasýnda elimize verdi. Sonra býraktýk oratalama düþürmeyi, senin patron bizim parayi p.i ç etti. Deðil 1.45 .5.45 olsa bile bizim paranýn alým gücü yerine gelmez. Hep senin gibiler sabir sabýr dedi,böyle oldu. Kâðýt çýkarken çýraklar usta usta laf yapýyor, düþerken beni suçluyor. "Kagidi kotuluyorsun" diye. Yüzden bazen susuyorum. Piyasa kurnazlar düþtüðü zaman bende yazmaya baþlýyorum.
Bir soru da ben size sorayým musade ederseniz. Yoðmiye kaç tl, size günlük ne veriyorlar. Ytd
HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
Ýþte senin yaptýðýn bu, en küçük bir karþý görüþe saldýrý ve safsata yaparak sana sorulan sorularý cevaplamadan sývýþmak. Benim yevmiyem yok ama maliyetim 1.32 yani bir kaç aydýr bekliyorum maliyetimin çýkmasýný. Ama senin gibi ne amaçla burada olmayanlar yüzünden nedense bu süre uzuyor. Sen 11 senedir buradaysan zaten kaðýdýn en düþük olduðu yerden almýþ olman gerekir, daha ne maliyet düþürmesinden bahsediyorsun sen? Bir çok insan pandemi sonrasý 0.6, 0.7 lerden almýþ ve 1.4 görünce %100 karla satmýþ, yürümüþ gitmiþ. Öyle bir algý yapýyorsun ki sanki bu kaðýda gelen battý, bitti, artýk karý býrak parasýný bile çýkaramaz gibi!!! Kar yapan dünya kadar insan var. Çemaþ da geçen sene benzer yerlerdeydi ve benzer hareketlerle 2.5 lara geldi. Pandemide kaðýt taban görüp 6-7 ay içinde neredeyse 5 kat gitmiþ zaten, sen daha neyin kafasýndasýn. Þirket son çeyrekte daha evvel yapamadýðý þeyi yapýp kar açýklamýþ. Tabiki düþecek, düzeltme yapacak, bir süre yatay seyredecek. Ne olmasý gerekiyordu, 20 tane tavan serisi yapýp 15-20 lere mi bulacaktý kaðýt ben anlamadým? Var mý öyle bir hisse, biz de bilelim varsa söyle. Senin amacýn ne?
Sabah Akþam ýnvesting sayfasýnda ýeyho ve sahibine küfür hakaret hýrla gidiyor. Hatta kim daha iyi küfür edecek yarýþýna gidiyor, þikayet edelim diyorlar. Kimse bunlarýn amacýný sorgulamýyor.
Ben þikayet boþ konu diyorum ,spk serbest piyasa hareketine karýþmaz. Kaðýdýn baskýladýn diye bir suç yok diyorum. Birde kaðýdýn içinde bulunduðum son on bir yýlýný anlatiyorum .yatýrýmcýyý ne hale getirdiklerini delilleri ile birlikte anlatiyorum . Benim amacýmý sorguluyorlar. Adýna da kaðýdý kötüledigim konuluyor. Beni güya pasifize etmeye çalýþýyorlar. Amaçlarý, küçük yatýrýmcýyý kullanmak tek kuruþ kazandýrmadan kagit tanýþtýrmak. Kaðýt çok iyiyse bir tane kaðýttan uzuncu olupta kaz***** göstersin.
Benim amacýmý sorgulayanlar; amacým küçük yatýrýmcýnýn benim gibi maðdur duruma düþürülmemesi. Okey.
HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
Yer Ýmleri