Tabiki sermaye artýracak bedelli artýrým olacak. Þimdilik þirketin spk zorlamasý ile sermaye artýrým olmayacak. þirket,þirket içi sermaye artýrým ile kýsmen sermayesi düzeltti. Bundan sonra yönetim kurulu istediði zaman 2024 yýlýna kadar karar alýp sermaye artýrýmý yapacak. Ytd
HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
Lütfen forumlara yazýn anlýk veri uðruna cambazlarýn tuzaðýna düþmeyin, wattsapp gruplarýna girmeyin. Girerseniz size yardým ediyor gözükerek hisse pazarlamasý yaparlar dikkat edin. Insanlar sadece aðýz yoluyla zehirlemez kulaktan gözden de zehirlenir. Bunun adý iletiþim. Kör olun saðýr kalýn ama paranýz cebinizde kalsýn dikkat edin.
Sn realiterin bu ifadeleri önemli. Bedava peynir fare kapanýnda var. Ky kendini eðiterek bu kurtlar sofrasýnda psikolojisini saðlamlaþtýrmalý. Özellikle sosyal medyada yazýlanlarýn çoðu hisse pazarlama adýna yapýlmakta. Bilgiyi akýl ve deneyim süzgecinden geçirerek almalý. Ýyi geceler ve bol kazançlar
ne vakit caným sýkýlsa gülme ihtiyacý hissetsem, inwesting forum ieyho giriyorum. Tam talk þowluk yazýþmalar. ama içi boþ. Birincisi Býunlarýn çoðunun borsa bilgileri; internetten hisse almak kadar. çoðu valla boþ teneke. Biri soruyor" Buðün kap göndermek zorunda deðilmi?" diyor. Bir diðeri ayýn 5 bekleyin, ayýn beþinde cezasý bitiyor o vakit gider diyor. bir diðeri gün ortasý "T kaç" diyor. Rýza yada kimse iþini iyi yapýyor. Kaz bulmuþken soyalým diyor.
Kap'ýn bir zamaný yok haber oldumu kamuya bilgi vermek demekk. ikincisi anlýk zaten T demek, üçüncüsü BORSADA BEKLENTÝ ALINIR, OLAN SATILIR. Yani ayýn Beþi olduðunda ,paracýklar sýcak cebe girmiþ olur. Neyse ben biraz daha gülmeye gidiyorum.ytd
Bu kâðýtta hayal kurmakdan baska daha aptalca bir þey yok.ytd
Spk gruplarý yeniden düzenlemiþ. Ieyho yu alt pazara atmýþ. Günlük %10 marj, kredili iþlem ve açýða satýþ yok. Ytd
Yer Ýmleri