Arkadaşlar şirket batmadı. sadece bir miktar karı finans zararı diye iç ettiler. kotu bir bilanco değil. daha karpuz kesecegiz
Arkadaşlar şirket batmadı. sadece bir miktar karı finans zararı diye iç ettiler. kotu bir bilanco değil. daha karpuz kesecegiz
Bi destek attık . Düşen bıçak konusu haklı ..Amaa geri dönüşü hızlı yaparsa bıçağı hiç tutamazdık . Sağlık olsun . Yine söylüyorum neyseki temettü veriyor, çıkmasa da alır kirayı bekleriz . Ha bendekileri görüp almak için bekletiyorsan bu iş uzun sürer [emoji6][emoji6]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geçen yıl bu haftalarda 12 ₺ civarında idi bist ise 77.000
bu yıl temettü artışını ekle yine 12 ₺ ve bist ise 108.000
iyi kar eden bir şirket.ancak halimiz ortada
Bu hisse tam bir kumar olmus
yükselt yükselt mallandır milleti . sonra sal aşağı.Sahip çıkan olmadığı için çakıp gittiler.baksana endeks %1.5 hala 11.7 e vurduruyorlar
yazıklar olsun
bilançoyla ilgisi olmayan hareketler bunlar...
"Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir." - Balzac
6 aylık marjlar bunlar arkadaşlar. Vesbe'nin marjlar gerçekten çok kötüleşti, böyle kalmayacağını umalım çünkü ciro yükseliyor, faaliyet raporunda ilk altı ay %80 kko ile çalışıldığı yazıyor, gecen sene %70 imiş. Şimdi üretim artıyor, satışlar artıyor ancak karın azalıyor, bu pek hoş karşılanmaz, tabiki şirket batmadı, perşembe günkü tepki aşırı derece agresifti, tam vestel style yani, ben bu şirketten şahsen soğumuş vaziyetteyim, ama elimdekini tutmaya devam, portföyümün altıda biri sonuçta, eninde sonunda istediğim fiyatı bulacak, fakat düştü diye asla almayacağım.
9 a kadar salacak heralde bu karaktersiz hergun dusermi ya. Ytd.
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri