rallinin hedefini 1.35 civarlarý görüyorum..2.02 de 400 bin lot alýsa koyup 2.03 deki 10-15 bin lotu almamasýndan belliydi mal daðýtýmýnýn olduðu..Kiþisel öngörümdür.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rallinin hedefini 1.35 civarlarý görüyorum..2.02 de 400 bin lot alýsa koyup 2.03 deki 10-15 bin lotu almamasýndan belliydi mal daðýtýmýnýn olduðu..Kiþisel öngörümdür.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Hocam bunlar çok tehlikeli ifadeler. Büyük vebalý olur. Zaten sayfada fazla yazan yok. Düþer çýkar. Ya yukarý giderse ne yapacaksýnýz. Sattirdiginiz insanlarýn vebalý ne olacak. Burasý dünya. Er geç gideceðiz. Sakin olmakta fayda var. Uzun vadeli bakmak lazým. 2 3 yýl sonra en kötü yine buralarý görür. Türk yatýrýmcý sabýrsýz. Arsa gibi düþün. Bekledin ne olacak.
Neden bunu bana diyorsun? Benden önce diyecek baþka birileri yok mu sence? Ya da onlara diyemediðin icin mi bana diyorsun?
Yukarý gidecek diyen olursa alkýþ, aþaðý gidecek diyen olursa büyük vebal içinde..Bu mudur yani?
Bana kalýrsa kimseye birþey dememek gerek..Kimse kimsenin vebalini almadý, almaz da..Her koyun kendi bacaðýndan asýlýr.Herkes kendi yaptýklarýndan sorumludur..Baþkasýnýn dedigiyle iþ yapan adam batsýn gitsin zaten..
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Hocam kusura bakmayýn. Kalbinizi kýrmak için söylemedim. Ýddialý söylemler insanlara yanlýþ yaptýrabilir. Zararýna satmamak lazým. Gerekirse 1 -2 yýl beklenir. Sonra yine maliyete gelir. Borsa burasý belli olmaz. Büyükler düþünsün. Sonuçta masa sandalye þirketi deðil. Faaliyetleri var. Arsasý var. Sabýrlý olalým diyorum.ben burada çok küçük yatýrýmcý olmadýðýný düþünüyorum. Teknikten çok anlamam. Sizin daha bilgili ve tecrübeli olduðunuza inanýyorum. Ben sadece fikrimi söyledim. Zaten kimse yazmýyor. Sacrosanct hocam bu kaðýdý önerdi. Ben ona istinaden aldým. Kendisine güveniyorum. Er geç yazdýðý kaðýtlar hedefine gidiyor.
1.35-1.49...1.49 dip olur mu acaba?
Hocam Mohikan 0,54 kuruþ diyor. O diyorsa olur. Böyle üç kaðýtçý hisselere bulasmamak lazým. O kiþi galip ise daha fena. Daðýtým yaparak düþürüyorlar. 4,50 den baþladý vermeye devam. Acýma yok adamlardan. Bu borsa bildiðin kumar. Bereketi yok. Adamlar bizim gibi ky lerin parasýný çatýr çatýr yiyor. Bu kadar basit. Ben yarýn çýkar. Zararýn neresinden dönersek kardir. Bu benim düþüncem ve kararým. Bunlarý yüce Allah'a havale ediyorum. Bu þirket falan deðil. Ne yaptýðý belli deðil. Suç bizim gibi dallarda.
(26 nisan da yazmýþým.)Kaç görmüþ bu kaðýt en düþük?
1.36 görmüþ.
Yer Ýmleri