-
-
-

aylık takas
-
arkadaşlar bilanço tarihine kadar bu hisse böyle adamı sinir eder durur piyasaya bak hisseye bak.
-

Originally Posted by
mrt85
arkadaşlar bilanço tarihine kadar bu hisse böyle adamı sinir eder durur piyasaya bak hisseye bak.
Sonrasında tahmini kaçı görür sizce
-

Originally Posted by
mehdd
sn kyborsazede;
siz bu kağıdı en başından alan ve beklentilerini nilen bir kişi olarak hala bu beklentilere sahipmisiniz ve hala yükseliş potansiyeli var mı acaba , fikirleriniz benim için önemli tabiki de ytd olarak algılamayacağım, teşekkürler
%200 gitmeyen 1 tane kağıt göster onu alalım. En dandik hisseler bile 4 5e katladı. Bak ersuya, bak teknosa, rysas, naten, yunsa, martı, yahu hepsi katladı. Senin dediğin normal zamanlarda geçerli de tüm hisseler katladı hocam.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
chnkr
%200 gitmeyen 1 tane kağıt göster onu alalım. En dandik hisseler bile 4 5e katladı. Bak ersuya, bak teknosa, rysas, naten, yunsa, martı, yahu hepsi katladı. Senin dediğin normal zamanlarda geçerli de tüm hisseler katladı hocam.
Redmi Note 4 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes diyor ya bilişim kağıtları bu sene favori diye, ben de 12 üstü maliyetle atladım kağıda, şimdi hedef 15,bekliycez mecbur
-
Haftalık takas var mı sn nemesis
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri