Iyice issiz adaya döndü burasi. Sessizce takibe devam. Yatirimlarin sonuc vermesini bekliyorum.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Iyice issiz adaya döndü burasi. Sessizce takibe devam. Yatirimlarin sonuc vermesini bekliyorum.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
2 yýl önce endeks 1400 lerde iken 8,80 den aldýðým smart hissesinin yöneticileri,%96 sý halka açýk bir þirketi yönetiyorsunuz ve benim gibi binlerce kiþi var.Aldýðýnýz ahý ve bedduayý da arasýra analiz edin.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düzeltiyorum,%93,33 imiþ halk açýklýk oraný
Smart ismi ile akýllý olduðunu belirtmeye çalýþýyorsun ama þu komik hareketler bununla hiç örtüþmüyor.. 3 gündür alýyorum daha da almayý düþünyorum..istediðin kadar aþaðý indir yukarý çýkar.. kaybeden Sen olursun.. sektörün belli yaptýðýn iþ belli..
Sonunda sabrýmýz tükendi kolu kestik, yaklaþýk 150 kiþinin çalýþtýðý þirket son çeyrekte 5 milyon civarý kar etmiþ, yazýlým yerine hamallýk da yapsalar yaklaþýk ayný parayý kazanýrlardý. Deðerlensin diye sizin hisse senedinizi alarak emanet ettiðimiz paramýzý,çöpe çevirdiniz. Nasýl olsa þirketin %93 küsürü halka, çoðunlukla da küçük yatýrýmcýya ait. Ayrýca katýlým endeksine de dahilsiniz bu da hak ve hukuku konusunda ne kadar hassas olduðunuzu gösteriyorSürün sefasýný.
Senide es geçmeyelim .
SMART da kar artýþý görünüyor,
Smartiks Yazýlým'ýn 2023 yýlý 9 aylýk konsolide net karý 45.671.429 TL (2022/9 aylýk: 5.801.452 TL)
Son gelen kap stratejik ve finansal ortakliklarin degerlendirilmesi hususunda yerli ve yabanci yatirimcilarla gorusmelere baþlanmýþtýr..
Bazi haber sitelerinde 2024 karinin 400milyon TL beklentisi de yer almakta..
Farklý bir hikaye neden olmasin..
SM-S918B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri