2.62yi kirarsa bu cocuk okur yoksa tirt
2.62yi kirarsa bu cocuk okur yoksa tirt
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
gitmiþim samata yazmýþým yanlýþlýkla 2,52 temizlik yaptým ama spek uyanmadý hala bakalým ne yapmaya çalýþtýðýný anlarýz buðün musti þov go go let go...
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
haydi nazlanma artýk spek sende biliyorsun bende biliyorum bir hareket lazým bu hisseye müþteri için...Buralardan mal devredemez
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
bekliyorum gözlerim kapalý ...
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri