Tüm yorumlarým þahsi fikrim olup, bu platformda hiçkimsenin yorumlarýna göre yatýrým kararý vermeyiniz. Sonra vay ben bilmiyordum vay ben anlamadým diyip aðlamayýn...
Tüm yorumlarým þahsi fikrim olup, bu platformda hiçkimsenin yorumlarýna göre yatýrým kararý vermeyiniz. Sonra vay ben bilmiyordum vay ben anlamadým diyip aðlamayýn...
Safmisin kadir gecesinde mi dogdun nedir? Fonet yatýrýmcýsýna dunyanin parasini kazandirdi kazandirmayada devam ediyor bedelsiz verdi zaten son donemde zavallim seni
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HAYIR SENÝN DERDÝNÝ YA DA KARIN AÐRIN NEDÝR ONU ANLAMADIK.... ÝSTER DÜÞER ÝSTER ÇIKAR... PARA BENÝM PARAM DEÐÝL MÝ? ÝSTER 1 YIL BEKLERÝM ÝSTER 5 YIL ... KÝMSEYÝ BAÐLAMAZ...SEN ÖNCE GÝT TEMEL ANALÝZ ÖÐREN.... ÞÝRKET 6 AYLIK FÝNALSALLARI GELDÝÐÝNDE PAHALI DEDÝÐÝN O RAKAMLAR YARIYA DÜÞECEK.... SERMAYE ARTIRIMI YAPTI.. KASAYA PARA GÝRDÝ VE ÞÝRKETÝN ÖZSERMAYESÝNE YANSIYACAK.....BU DA DEFTER DEÐERÝNÝ YÜKSELTÝP Pd/dd NÝ AÞAÐI ÇEKECEK.... ÞUAN BU GERÇEKLEÞMÝÞ DURUMDA ZATEN... SENÝN GÝBÝ HEMEN ÇIKMASINI BEKLEYENLER OLDUÐU ÝÇÝN ÖNCE SENÝN GÝBÝLERÝN ATILMASI LAZIM SENETTEN....YANÝ SENÝN GÝBÝ KYLER. BÝZ YATIRIM YAPTIK 1 SENE BURDAYIZ ....
2017 de ...fonet 3.5 lardan halka açýldý... Bir iki ay içinde 7-7.30 larý gördü sonra düþtü...halka arz fiyatlarýnda dolaþtý....2 senenin sonunda nedeyse 3 katýna yakýn prim yaptý...belli ki arkadaþ vurdu kaçtýcý... Borsa da para sabýrla kazanýlýr.... Bekleyen çorbayý içer... Biz bekleyen tayfadanýz...
Ben birsey yazmicam artik bonbon kardesime, varsin baksin isine. Zaten boyle dusunen adamlar hicbir zaman kazanamaz , fonet i 7den alir sonra kilpayi kurtuldum der. sahsi fikrim onemli olan foneti 3 lerden yakalayip sabredip 7den satmak nasilsa bu hisseyide patlamadan buralardan yakalayip sonra 4e 5e artik nerede tamamsa orada birakmak. Varsinlar kotulesinler gun gelir devran doner...
Sýkýntý yok arkadaþlar.Güvenen dursun güvenmeyen yol alsýn.Herkes kendi parasýný yatýrýyor.Kafa karýþtýrmaya gerek yok.Güvendik aldýk attýk kenara.Sessizce zamanýný bekleyelim...Herkese mutlu akþamlar...
LODOSUM bak HKN30 da eskilerden biliyor foneti.. Sen daha yenisin galiba. Kimseye al~sat tavsiyem yoktur. Düþünce ve ihtimallerimi paylaþýyorum. Bazen teknik göstergeler yanýltýr. Zarar eden hisse uçuþa geçebilir. Hayýrlý iþler bol kazançlar cümleten...
Ne oldu bu smarta hiç hareket yok
Yer Ýmleri