Metro yatýrým sadece halka arz eden aracý kurum yükselmesi onunla ilgili deðil
LLD-L31 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
https://www.resimag.com/p1/276d4eb1fe2.jpeg
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Diðer kýsmýnýn çok olmasý sizi korkutmasin çok almak isteyen parçalý emir yazmýþtýr ve farklý kurumlardan almýþtýr düþüncem bu yönde
Halka arz süresi bitti. Ne zaman borsada iþlem görecek. Metro kalan hisseleri alacaðýný taahhüt ettiði yazýyor.
2.5 kat talep gelmis olsa herkese talep ettiginin %40 gibi bir oran gelmez mi?
Birde 2 mesaj yukarida talep edilen miktar neredeyse arz edilene yakin 135 bin lot da fazla kalmis yani talep edilmemis diye goruyorum ben....
Benim talep ettigim miktar birebir geldi.
Cok birsey degil ama 2.5 kat talep haberi dogru degil diye dusunuyorum.
Hepimize bol bereketli kazanclar dilerim.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=serdar2337;3446369]2.5 kat talep gelmis olsa herkese talep ettiginin %40 gibi bir oran gelmez mi?
Birde 2 mesaj yukarida talep edilen miktar neredeyse arz edilene yakin 135 bin lot da fazla kalmis yani talep edilmemis diye goruyorum ben....
Benim talep ettigim miktar birebir geldi.
Cok birsey degil ama 2.5 kat talep haberi dogru degil diye dusunuyorum.
Talep doðru 2.5 katý bine 30000 girmiþsin.21500 civarý geldi.yani 21 bin lot üzeri talepler karþýlanmadý.borsada satýldýðý için. Bu þekilde oluyor.ytd
Yer Ýmleri