Bu piyasada açmasýnlar daha iyi
LLD-L31 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu piyasada açmasýnlar daha iyi
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Carssmba
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endexte up trend baþladý smartiks kesin Çarþamba mi iþleme açýlýyor nerede yazýyor?
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Kap : Borsamýzýn 28/03/2019 tarihli kararý ve Sermaye Piyasasý Kurulunun 25/04/2019 tarihinde onayladýğý izahname çerçevesinde Borsa Birincil Piyasa'da halka arzý gerçekleştirilen Smartiks Yazýlým A.Ş.'nin, 28.750.000 TL nominal değerli sermayesini temsil eden paylarý Kotasyon Yönergesinin 8'inci maddesi uyarýnca kota alýnmýş olup, halka arz edilen 12.450.000 TL nominal değerli paylarý 16/05/2019 tarihinden itibaren 2,42 TL/pay baz fiyat ve "SMART.E" kodu ile Borsamýz Ana Pazar'ýnda A grubunda sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktýr. İlgili sýrada maksimum emir değeri 100.000 TL olarak belirlenmiştir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kap : Smartiks Yazýlým'ýn paylarý, 16/05/2019 tarihinden itibaren Borsa İstanbul Ana Pazarý'nda işlem görmeye başlayacağýndan, söz konusu tarihten itibaren BIST Tüm, BIST Tüm-100, BIST Ana, BIST Teknoloji, BIST Teknoloji Ağýrlýk Sýnýrlamalý, BIST Bilişim, BIST İstanbul ve BIST Halka Arz endeksleri kapsamýna dahil edilecek olup, endekslerin hesaplanmasýnda şirketin paylarýnýn sayýsý 28.750.000, fiili dolaşýmdaki pay oraný ise %43 olarak dikkate alýnacaktýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
aldim bir miktar ama eksi gozukuyor param nesen acaba
1,000 tanede ben aldým bakalým 2,55 den
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri