2.50 ustune atýp kalýrsa bir dönüþ hareketi olabilir mi ytd
2.50 ustune atýp kalýrsa bir dönüþ hareketi olabilir mi ytd
2.88 den almýþ olduðum 3379 Lotu siz deyin kol kesti bacak kesti ben diyeyim ç.k kestim 2.47den speðe en güzel duygu ve küfür literatürümle iade edip iftar sonrasý gerekli giriþimlerde de bulunarak sövgü Faslýna devam edeceðim![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Smart bence 2.20-2.5 aralýðýnda Aðustosa yani bilanço ya kadar devam eder. Sonra þahlanýr, iyi bilanço gelirse eðer. Sabreden KY de kazanýr YTD. Þahsi düþüncemdir
2.51 den gene geldim haftaya cumaya kadar en geç..
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Adam 2.45 2.51 aralýðýný toplayýp. 2.59 a sürdü. Kucaða býrakýp geri alttan topluyor. Bu hafta Endeks hem artýda hem de eksideyken ayný hareketi yaptý.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yarým saatte 3 milyon adet iþlem helal sana tahta yapýcý gücünü gösterdin ama tersten😩😩
Yer Ýmleri