piyasayý kandýramadý....
ytd deðildir
piyasayý kandýramadý....
ytd deðildir
ky yi kutluyorum yem olmadý...
ytd deðildir
Hisse ucmadi kaçmadý ben kaçar uçar mi dedim karlýlýðý 5 kat artmýþ dedim. Kaldý ki zaten seans baþlayalý 2,5 saat olmuþ zaten ucmadigini kacmadigini herkes görmüþ. Senin için 1 milyon ufak para sanýrým, kucumsedigine gore [emoji51][emoji51][emoji51]
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada mal satmama sözü ne zaman bitiyor
Yasak bitince adamlar cakmasin malý,
Aboooooovv
KAP: [SMART ] BORSA ÝSTANBUL A.Þ. Özsermaye Hallerine Ýliþkin Borsa Duyurusu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/767346
Dosyalar:
Özsermaye Hallerine Ýliþkin Borsa Duyurusu 2019-06-10
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi -
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama Smartiks Yazýlým'ýn halka arzýnda satýþa
hazýr bekletilen 3.112.500 TL nominal deðerli paylardan, 1.250.000 TL nominal deðerli
payýn 17.05.2019 tarihinde satýldýðý KAP'a bildirildiðinden, BIST Pay Endeksleri Temel Kurallarý'nýn 4.4.i
maddesi gereðince, 11/06/2019 tarihinden itibaren BIST Pay Endekslerinin
hesaplanmasýnda ilgili þirketin pay sayýsý 30.000.000, fiili dolaþýmdaki pay
oraný ise %46 olarak dikkate alýnacaktýr.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
artýk git anca boþ beleþ haber yollayýp duruyor
halka arzýnda endeks 83bin idi þimdi 94 bin aradaki 11 bine 2 tavan çeksen az kalýr![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri