Hadi bakalým demek gelmezsin bir daha benden o fiyata alýrsýn
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bakalým demek gelmezsin bir daha benden o fiyata alýrsýn
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Demek öyle diyorsun bugün için bekle bakalim
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Çok güzel topluyorlar hedeflerini bilsek bizde toplasak
Nakit kraldýr.
Galip diye birini dolamýþ millet diline.. Nereye gitsem galip girmiþ yükseltecek uçuracak.. Geçen arkadaþ AVGYO almýþ. Galip hissedeymiþ uçacak diyor.Nerden biliyon dedim arkadaþ oyle dedi.. Yani artýk öyle salgý olmuþ ki galip x hissede desen millet hoop oraya.. Hep yalan dolan.. Ne adammýþ arkadaþ her hissede borsanýn yarýsý bu adamda..
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
ben galipi bilmem ama bu piyasaya neden ayak uydurur anlamam bana göre go go yapmasý
Nakit kraldýr.
Galip ,bu yolda maglup
Yer Ýmleri