2,68 vermedim þimdi 2,60 dan verdim spek sende popo yok
2,68 vermedim þimdi 2,60 dan verdim spek sende popo yok
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
2.65 e gelebilir 3 de 4 de olabilir. Benim anlatmak istediðim 2.40 dan arz olmuþ sadece 1 milyon kar yapmýþ ve daha ötesi berisi belli olmayan hisseyi pohpohlayýp göklere çýkartmayýn...Yarýn bi haber çýkar borsa çakýlýr görürüm o zaman..zaten þu an hisse spekülatif yönetiliyor...4 olsa da þaþýrmam..sizin gibi uçuyor kaçýyor diyip millete hisse aldýrýp sonra yok þöyle olacak yok böyle olacak, sabredelim vs... Daha ne oldu ki yani þirketin 40 ý bile çýkmadan..
Dolar yukarý,2.45 de beklerim
Bayaðý gevsedi..
seni halka arz edeni ettireni...
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri