bugünkü kapanýþý dünkü seviyede yani 2.90 ustu olursa iyi olur bir kanýmca
bugünkü kapanýþý dünkü seviyede yani 2.90 ustu olursa iyi olur bir kanýmca
haydi artýk spek çoþtur sunu tek tuþ ile almaya baþla artýk korkma seçimden...derinlik varmý çýktým
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Cisim yaklaþýyor patron sattý galiba bir güzel raporla yukarý çektiler sonra mali verdiler .Yorumu olan
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
2.77 den aldým biraz ben satýyorum 2.78 maliyet
Nakit kraldýr.
Al yavsak metro 2.75 den yine aldim
Nakit kraldýr.
Ýçine sictilar tahtanýn ben nakite geçer
Nakit kraldýr.
Galip sen veya köpeklerin buralarýda okuyorsunuz bak hepinize söylüyorum Pazartesi bi daha sat neyin varsa sat bana zararýna sattýramassýnýz dahada fazla gireceðim dün ne yazdýysam arkasýndayým hep aþaðýda bekliyorum seni operasyon çocuðu Galip
Yer Ýmleri