Kardeþ belli göstergelere göre yorum yapabilirsin borsada zaten budur sadece bu hisse özelinde deðil bugün garantide gerçek yabancý mý býyýklý yabancý mý olup olmadýðýný yüzde yüz anlayamassýn aslýnda önemli olan sadece yabancýnýn alýp almamasýda deðildir ben ne yabancýlar gördüm sattýklarýnýn kat ve katlarýný çok daha yüksek seviyelerden geri aldýklarýný
ben ogün takasta tebi gördüðümde o günkü takas analizine göre olumlu buldum zaten 4.5 fiyatýný bu TEB bnp paribas verdi ve verdiði fiyat için topladýðýný öngördüm bugün en büyük satýcý o ama buda yalan olabilir belki cep to cep yapýp kendi hisselerini baþka bir takasta toplayacaktýr bu bilinmez en azýndan þimdilik
ben þunu söylerim böyle hisselerde þu aþamada temel teknikten çok daha kýymetlidir borsamýzdaki yazýlým þirketlerinin halka arzdan sonra 5 yýllýk grafiklerini açýn bakýn nerelerden nerelere gelmiþ yorum yapmaya bile gerek yok hele bir 2. Çeyrek gelsin yýl sonu bakalým ne yapacak kar zarar Allah bilir bu arada takaslarda daha net belli olur bugün satýþ Haberide mesela olumlu topu topu satýlacak 800 bin hisse kalmýþ çoðu satýlmýþ bu normalleþme güzel þimdi artýk bir babayiðidin bu seviyelerden yavaþ yavaþ toplamasý kalacak hisseyi
Ýyi geceler

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri