Buradaki yazanlara bakýyorum da sanki Türkiye de deðil, uzayda yaþýyorlar...Küresel kriz, abd de resesyon beklentisi, ülkemizde yaþanan kriz vs. Bunlar uzayda yaþanýyor sanýrým. Halka arz fiyatý 2.40 neyin çabasýndasýnýz? Utanmasalar 10 lira deðer biçecekler.. Ben deðeri 2 lira diyorum þu piyasa koþullarýnda. Zaten halka arzlarda hisse fiyatlarý biraz þiþirilir. 2 liralýk þirketi 1.50 ye sunacak hali yok.Burada gördüðüm kadarýyla benim gibi sýradan ky dýþýnda hisseyi poh pohlayan þakþakçý yandaþlar var. Microsoft un bile hissesi düþüyor bunlar kafein gibi olacak, þirket uçacak kaçacak.. Uçsun göreyim nereye uçacakmýþ. Elindeki mallarý satmak için 3.xx e çýkýp düþüyor baþka biþe yaptýgý yok. Hiç biþe anlamayan sýradan adam bile anlar bunu. Yatýrýmcýyý yanýltmasýn kimse. NOT:Yatýrým tavsiyesi deðildir...
2 lirayý geçmez bu hissenin deðeri. Piyasa koþullarý zor.. Kimse enayi deðil bahsettiðiniz 4 lü rakamlardaki hisseyi 2.40 dan versin ky ye... Adam o kadar sermaye koymuþ aptal mý. Belki 4~5 sene sonra dediðiniz fiyatlara gelir deðeri. Spekülatif ataklarla þiþirmeyle 1 haftaya 5 de yaparlar orasý ayrý.. Piyasa koþullarýna göre gerçek deðerden bahsediyorum. NOT: Yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi düþüncelerimdir. Bu fikirlere göre yatýrým kararý vermeyiniz.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
bombom41 çok merak ettim kaðýdý iyi analiz etmiþsin tüm mesajlarýn da bu hisseye elinde baþka hisse var mý?
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Aða çok kýzacak
Otogar Ýþletmesi, Galip Öztürk'ten Alýnýp, Ýspark'a Verilecek
Otogar Ýþletmesi, Galip Öztürk#039;ten Alýnýp, Ýspark#039;a Verilecek
09 Temmuz 2019, 12:33EKONOMÝ
Bayrampaþa Otogarýnda yeni geliþme, ÝBB meclisi otogar iþletmesinin Ýspark'a verilmesi için teklifte bulundu
Geçitiðimiz günlerde emniyet tarafýndan geniþ çaplý bir operasyona tabii tutulan otogar yine gündem oluþturdu. Özellikle alt katlarýnda ve karanlýk bölgelerinde yeteri güvenlik ve lojistik hizmetlerinin olmayýþý fiziki açýdan yetersiz oluþu otogar için yeni bir oluþumun habercisi olmuþtu.
Otogarýn iþletmesi 25 yýldýr iþleten Avrasya Terminal Ýþletmeleri AÞ'ye ait. Firma 4 mayýs tarihinde biten iþletme süresine raðmen otogarý boþlatmamýþ ve ÝBB Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu ile Galip Öztürk arasýnda tartýþmaya sebep olmuþtu.
Ýmamoðlu ve Öztürk'ün Otogar Kavgasý
MECLÝSTE ÖNEMLÝ GELÝÞME
Bayrampaþa’daki 15 Temmuz Þehitler Otogarý’yla ilgili dün önemli geliþme daha yaþandý. Yenilenen Ýstanbul seçiminin ardýndan ilk kez toplanan Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi (ÝBB) Meclisi'nde 39 farklý teklif sunuldu. Sunulan tekliflerin arasýnda Emlak Müdürlüðü tarafýndan yapýlan Büyük Ýstanbul Otogarý otopark iþletmeciliðinin ÝSPARK A.Þ.'ye devredilmesi teklifi dikkat çekti. 38'inci sýrada yer alan maddenin bu hafta içinde meclisten geçmesi bekleniyor. Otopark, 20 dakikaya kadar ücretsiz olmasýna raðmen ücret tahsil edilmesiyle sýk sýk gündeme geliyordu.
'HER ÝKÝ YAKAYA OTOGAR'
ÝBB Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu, 23 Haziran'daki seçim öncesi yaptýðý açýklamada, yeni bir otogar için eylem planý geliþtireceklerini, Ýstanbul'un her iki yakasý için yeni otogar çalýþmasý içinde olacaklarýný daha önce de belirttiklerini söyledi. Mevcut otogarýn durumu ve iþletmesi için paydaþlarla görüþeceklerini anlatan Ýmamoðlu, ülkenin ve belediyenin mevcut mali durumunu da dikkate alarak ortaya koyduklarý yeni otogar projelerini hayata geçirene kadar mevcut Esenler Otogarý'nýn bitmiþ olan iþletme süresi için konunun muhataplarý ile bir araya geleceklerini belirtti.
'TEKNOLOJÝ MERKEZÝNE DÖNÜÞTÜRECEÐÝZ'
Baþkan Ekrem Ýmamoðlu, 29 Haziran'da yaptýðý açýklamada ise, Esenler Otogarý'ný, hýzlýca taþýnma ve dönüþmesini gerçekleþtireceklerini belirterek, "Esenler'le ilgili bir projemiz çakýþtýðý için söylüyorum. Hem Harem'i hem de Esenler'i þehir dýþýna taþýyacaðýmýz için hýzlýca Esenler Otogarý'ný, þehrin kalbinde, metro ulaþýmý olan ayný zamanda Ýstanbul'un en yeþil vadilerinden biri olan alanýn hýzlýca taþýnma ve dönüþmesini yapýp, yüksek teknoloji merkezine dönüþtüreceðiz" dedi.
Yer Ýmleri