Sabah tedirgindim. Çýkmýþtým genelini 65 ten, bir kismini da 66 dan. Ama baktýmki direniyor. 62 den yerine koydum 5000 eksigi ile.
SM-N9005 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Mailin konusu hisse fiyatý deðil. Yeni alýnan sirket Compello.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nestleye yazýlým satan yazýlým þirketi 13.900 ???
Nestleye yazýlým yapýyor tamam. Ama yýýlýk ne kadarlýk bir ciro geliyor nestleden.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nestleye yazilim yapmasýnin ne ayricaligi var ki? Muhim olan teknoloji sirketlerine(Ucak, Savunma sanayi, Samsung, telefon, telekominikasyon,uzay vb.) yazilim yapsin.
Ama ben ümitliyim kagit cok ucuz kaldý. Dün hateket ettirmediler. Ama mutlaka en kisa zamanda bunuda hareketlendircekler.
Ula hiç aklýnýz da yok mehanetler..biri compello diye bi iki yazý karaladý hepiniz gaza geldiniz..14 m alýnan þirketi öyle göklere çýkarmýþlarki sanýrsýn ki bunun sahabý aptal birisi de yok pahasýna þirketi satmýþ..Biraz daha millete mal kitlemek için tezgah..bu alýnan þirket de ekstra gider demek þu anda..Kimse 5~6 m kar beklemesin..
Milletin aklýyla alay edeceklerine aynada kendine bakýp eðlensin..keklik olmayýn..
Þimdiiii... anlaþýldýðý üzere uygulanacak strateji önce hisseyi yükseltip çakacaklar sonra düþürecekler. Ama iþte hisseye gelen keklik bulamýyorlar sorun bu.. Bunu da iyi haberler saðlar..iki keklik düz ovada ötüyor....ötme de keklik spek seni düdükleyecek aman aman....
Not: yatýrým tavsiyesi deðildir. Sadece beyin fýrtýnasýndan ibarettir..
Yer Ýmleri