Brute girince ne oluyorRedmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brute girince ne oluyorRedmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ay önce yazmýþtým.... Hisseler cok ucuzdu ve yarýnki fiyatlarý ile birlikte 7 ayda düþündüðüm hedeflere gelmiþ olacak 1 ayda.... Bir kiþi bile mesajýmý okuyup bu iki hisseyi aldý ise ne mutlu bana..... Yarýn ayrýlýyorum büyük ihtimalle bu iki hisseden...... Teknoloji her zaman kazandýrýr........ Ýnþallah 20-30 lari görür iki hissede...... Kalanlara bol bereketli kazançlar....... Yatýrým tavsiyesi deðildir.....
keyifler tavan
Aman Beyler Dikkat edin
Derim bu filimi çok gördüm.
Pirince giderken evdeki bulgurdan olmayýn .
Tam bir balon bence
Ben böyle 2 TL den
12 TL ye giden Çok hise gördüm daha sonra 1.900 TL geri geldi doðanýn kanunu bu böyle gitmez bence .
Aman Dikkat beyler ne olur
Dikkat para zor kazanalýnan bir þey bence dikkat aman
Çakalara para kaptýrmayýn
Yatýrým tavsiyesi deðildir Ýroni bu yazý Bu benim yorum kimseyi baðlamaz Her kes birey dir
SM-A750F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ve brüt geldi, spek kafasýndaki plani adim adim uyguluyor
Brüt deðil kredili alim satim yasaðý
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkatli olun derim 2.80 den nereye geldi elinizde patlamadan spege siz önce davranin bu kaný bozyuklara para yedirmeyin
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri